Sustain Daily på Roskilde Festival

Om kun 2 uger starter dette års Roskilde Festival og i år tager vi med!

I selskab med GoGreen Danmark og vores grønne netværk af bæredygtige virksomheder drager vi afsted på festival med fuld oppakning af magasiner, talks og bæredygtig feststemning.

I musikdagene d. 3.-6. juli slår Roskilde Festival for første gang dørene op for Hal 45, der ligger lige ved siden af Avalon-scenen. I den svale skygge (eller i ly for regnen) kommer vi til at være en del af festivalens grønne tiltag Green Design Market.

Et grønt åndehul på Roskilde Festival

I ægte Sustain Daily-stil kommer vi til at skabe et lille åndehul midt i festivalens til tider hektiske stemning. Hvad end du vil tage en snak med en af os om din seneste bæredygtige udfordring eller bare vil slå dig ned med et magasin, så står vi klar.

Som en del af vores tilstedeværelse på Roskilde Festival giver vi dig en unik mulighed for at bladre i og købe ikke bare vores seneste Sustain Yearly magasin, men også flere internationale magasiner, der på den ene eller anden måde beskæftiger sig med bæredygtighed. Og du kan selvfølgelig få sendt magasinerne direkte hjem til din postkasse, så de ligger klar til sommerens ferielæsning.

Du kan læse meget mere om, hvem der ellers er en del af Green Design Market ved at tilmelde dig facebook-eventet, hvor du også vil få løbende opdateringer om events, tilbud og meget mere.

Hvem vil du udfordre i en bæredygtighedsquiz?

Men Roskilde Festival er en særlig begivenhed og det har inspireret os til at gøre endnu mere for, at du får en skøn og sjov festival. Derfor kommer vi sammen med det seje team fra Matter Pension til at facilitere en bæredygtighedsquiz med mulighed for at vinde æren og lækre præmier, live talks og selvfølgelig et ordentligt drys feststemning.

Vi tror nemlig på, at den gode festival sagtens kan rumme både musik, fest og ballade og viden, ansvarlighed og fællesskab.

Hvis du skal på Roskilde Festival, så tag en veninde i hånden og kom op og sig hej – slæng jer i skyggen og lad op med lidt kaffe og magasin-læsning. Og støt op om, at Roskilde Festival fortsat skal gå i en grønnere retning.

Skal du med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *