Back to top

Februar måneds udfordring: Følg en grøn virksomhed

Det kan være overvældende at ændre ens livsstil ved for eksempel at sætte sig for at leve et mere bæredygtigt liv. Men der er mange måder, du kan få lidt mere bæredygtighed ind i dit liv. En af mulighederne er at støtte den bæredygtige branche ved at følge grønne virksomheder – og det udfordrer vi dig til igennem hele februar måned!

Sustain Yearly - forsalget er i gang!

Sustain Yearly er vores papirmagasin om bæredygtig livsstil. Vi har fyldt siderne med inspiration til bæredygtig livsstil, grønne opskrifter, guides og tricks, interviews med miljøforkæmpere, DIY, planter og alt muligt andet. Magasinet bliver kun til virkelighed, hvis I vil have det! Vi crowdfunder pengene til at trykke magasinet på engelsk og dansk. Så smut ind og køb dit eksemplar i forsalg, hvis du vil støtte projektet og hjælpe med at gøre Sustain Yearly til virkelighed.

Det behøver ikke kun at være på de sociale medier. Du kan også følge og støtte virksomhederne ved at skrive dig op til deres nyhedsbrev eller deltage i events, som de arrangerer eller deltager i. På den måde kan dine nyhedsfeeds blive fyldt med positive indslag og al slags inspiration inden for bæredygtig livsstil. Ved at følge grønne virksomheder viser du altså ikke bare din støtte – du får også et unikt indblik i den udvikling, der finder sted inden for grøn innovation.

Dit like betyder mere end du tror. Som grøn startup-virksomhed ved vi på Sustain Daily fra egen erfaring, hvor vigtig lige netop din støtte er. Ved at følge en grøn virksomhed er du med til at sprede kendskabet til bæredygtige produkter og budskaber. Derved får selv helt små foretagender uden store marketingbudgetter en chance for at slå igennem. Med andre ord: Når du følger grønne initiativer er du allerede med til at ændre verden, et klik af gangen!

Sådan kan du støtte grønne virksomheder

 • Følg dem på Instagram og like dem på Facebook
 • Skriv dig op til deres nyhedsbrev
 • Deltag i events i dit lokalområde
 • Fortæl din ven, din mor og din onkel, hvorfor at du følger lige netop den her virksomhed – måske de også vil synes, den er et klik værd!

Vil du følge Sustain Daily og blive informeret om nye artikler og seje, grønne personer, produkter og events? Så kan du både finde os på Facebook, Instagram, Twitter og Bloglovin, skrive dig op til Sustain Daily mails eller støtte Sustain Daily på 10er.dk.

Hvilke grønne virksomheder følger du? Tip os gerne om dine bæredygtige yndlingsinitiativer  i kommentarfeltet.

Tekst af Louise Thustrup.

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

4 comments

 1. Emilie

  Jeg vil helt klart opfordre til at følge Dilling. De laver lækkert bæredygtigt undertøj, og så går de op i alt fra lokal produktion til dyrevelfærd. Alt i alt en ansvarlig producent, som leverer lækre varer!

 2. Karen

  Refurb.dk Genbrugt it.

 3. I love lidkøb.dk, I have bought some nice clothes in amazing prices. Just check it out!

 4. Hvor er det bare dejligt, at i sætter fokus på at følge grønne virksomheder.
  Selv har jeg startet Velverden op og ved, hvor svært det kan være, når man, som i selv skriver, ikke har det store marketing-budget.
  Generelt har jeg været så positivt overrasket over, hvor gode alle er til at støtte op om hinanden f.eks. på instagram!
  Tusind tak til jer – i gør det virkelig godt!

  Kh Alberte 🙂

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *