Back to top

Flere bæredygtige magasiner på shoppen

Vi elsker magasiner – det er der nok ingen tvivl om når du ser, at vi har skabt Danmarks første (og eneste) bæredygtige livsstilsmagasin. Men det kommer kun to gange om året, og det er ikke helt nok for alle.

Vi har med vilje lavet et langtidsholdbart magasin og kommer ikke til at udgive oftere. Vi mener, at det langsomme tempo gør godt for os som virksomhed, magasinets kvalitet og for din tid til at fordøje det. Artiklerne kan jo sagtens læses igen og igen.

Alligevel ved vi, at nogle af jer synes der er meget lang tid til næste Sustain Yearly udkommer. Og efter en måned har I allerede genlæst alle artikler flere gange. Til de af jer har vi gode nyheder – nemlig at vi ikke er verdens eneste bæredygtige livsstilsmagasin!

Og at vi nu vil begynde at sælge nogle af de andre seje magasiner, som findes rundt om i verden.

Nyhed: Sustain Daily begynder at sælge bæredygtige magasiner fra hele verden

De sidste to år har vi lavet research på internationale, bæredygtige magasiner og er nu klar til at tilbyde et lille udvalg på shoppen.

Vi har læst mange flere magasiner end I vil finde på shoppen, men vi har kun valgt de allerbedste som du nu kan købe. Vi har nemlig nogle kriterier, som er super vigtige. Faktisk skal de leve op til følgende kriterier:

 • Levere inspiration til en bæredygtig livsstil
 • Godt layout så man får lyst til at læse videre
 • Ingen løftede pegefingre eller dårlig samvittighed
 • Er relevante for læsere i Danmark

4 internationale magasiner og et enkelt dansk magasin på engelsk har fundet vej gennem nåleøjet for nu, men vi er hele tiden på udkig og i dialog med flere udgivere. Og til september samler vi de allerbedste i et helt ny abonnement.

Magasiner til madelskere

The Preserve Journal

Et sæsonbestemt og uafhængigt magasin dedikeret til udforskning af en mere bæredygtig, ansvarlig og gennemsigtig madkultur. The Preserve Journal er en helt nyt udgivelse, der tilbyder et smukt og æstetisk magasin til alle, der vil have de dybere snakke om mad, kultur, fødevareproduktion og fremtidens spise.

Vegan Food & Living

Storbritanniens bedst sælgende og multi-prisbelønnede veganske madmagasin dedikeret til at fejre den lækre side af vegansk mad. Magasinet indeholder mindst 75 plantebaserede opskrifter, der spænder fra sæsonbetonede specialiteter til hurtige og nemme morgenmad, frokost- og aftensmadsidéer, perfekte weekendretter, der er skabt til at dele med venner og familie. Det perfekte magasin til dig, der gerne vil have flere grønne idéer på køkkenbordet.

Magasinet om det gode, simple liv

The Simple Things

Magasinet der fejrer langsomheden, at nyde, hvad du har, og gøre mere ud af dit hjem og lokalmiljø. Det indeholder god mad, der kan nydes med venner og familie, og dykker ned i sæsonbetonede, britiske råvarer og lokale producenter. Et magasin, der også hylder den særlige engelske landidyl og stil. Magasinet indeholder også udendørsoplevelser, mikro-eventyr, glemt visdom og tilfredsheden ved godt håndværk.

Magasinet for dig, der vil gøre verden mere grøn og venlig

Be Kind

Nok det magasin, der minder mest om Sustain Yearly – de har nemlig en udtalt mission om at gøre verden bedre og fokuserer mere bredt på bæredygtig livsstil. Udgangspunktet er, at vi lever i en skræmmende og usikker tid med plastik i havene, luftforurening og klimakrise. Magasinet er for alle, der vil hjælpe med at løse de problemer gennem små og store hverdag handlinger. Ligeledes promoverer magasinet venlighed som de ser som verdens største behov lige nu.

 

 

Mangler du læsestof til ferien – så smut ind på shoppen og sammensæt din perfekte sommerlæsestak.

2 comments

 1. Vibeke

  Det er en super ide at sælge bæredygtige magasiner 🙂 Yay!
  Jeg kigger også altid i udlandet efter inspirerende læsning.
  Et par andre anbefalinger til ferien i nabolandene:
  På tysk “Green lifestyle – das Magazin für einen nachhaltigen Lebensstil” som favner bredt mode, mad, DYI, baggrunds-artikler mm.
  På svensk “Hemslöjd” som er nørklerier på den sejeste slow-living måde.

 2. Vibeke

  En svensk anbefaling mere: ‘Kloka hem’ (på dansk: kloge hjem 😉 ) er et magasin om indretning, byggeri og generelle øko-tips

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *