YogaStream – lav yoga, når det passer dig

Indlægget er udgivet i samarbejde med Yogastream.

Det er efterår 2015, og en flok bæredygtige bloggere sidder rundt om et bord. Vi har snakket os varme, talt om de værdier, der skal definere og samle os som netværk. Der er te i kopperne og chokolade på bordet, flere slags. En spørger: “Dyrker I egentlig yoga?”, og det viser sig, at alle rundt om bordet enten dyrker yoga eller har gjort det og ville ønske, at de stadig havde tid. Dagens låge er til dig, der elsker yoga eller kunne tænke dig at prøve det.

Yoga styrker kroppen, giver ro i sindet og er sjovt – for bare at nævne et par af årsagerne til, at vi er vilde med det. Men du har ikke tid, siger du? Det kender vi godt! Derfor er dagens låge en måneds gratis medlemsskab af YogaStream, dit nye online yogastudie.

Hos YogaStream finder du mere end 250 yogavideoer med kompetente og erfarne lærere, som guider dig gennem din praksis. Du kan altså træne hjemme på lige præcis de tidspunkter, der passer dig bedst. Der er både hatha, yin, vinyasa, ashtanga, gravid- og efterfødselsyoga, og der kommer nye videoer hver uge.

En måneds gratis medlemsskab til dig

Som en tidlig julegave har vi sikret, at du kan få en hel måneds gratis medlemsskab af YogaStream. Opret dig som bruger og indtast rabatkoden ‘sustaindaily‘ – så starter din måneds gratis yogastreaming, så du kan få ro på i julen og strukket din kolde vinterkrop igennem ♥ Koden skal bruges inden 31. december 2016. Rigtig god fornøjelse.

Ikke overbevist? Her er et eksempel på en af de videoer, du kan finde online:

14 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *