Back to top

Book et foredrag om bæredygtig livsstil

Med Sustain Daily og Johanne Stenstrup

I Sustain Daily elsker vi at skabe debat om bæredygtige vaner og bevidst forbrug og at inspirere og motivere til en bæredygtig livsstil.

Vi ved af erfaring, at vi rammer plet, når vi deler vores tanker, erfaringer og konkrete tip. Det er derfor, så mange køber vores magasin og lytter til vores podcast. Fordi de får håndgribelige råd og ærlige overvejelser med hver gang.

Kunne du også tænke dig at høre mere om bæredygtig livsstil, og skal du bruge en dygtig oplægsholder eller moderator? Så book Johanne Stenstrup fra Sustain Daily til dit næste foredrag.

Vi tilbyder som udgangspunkt forskellige standartforedrag. Men kontakt os endelig, hvis du har en god idé – så kan vi tilrettelægge et oplæg eller en workshop, der passer specifikt til dit event og din målgruppe.

Som udgangspunkt er formen altid inddragende og debatskabende. Vi har erfaret, at vi får flest til at reflektere over deres egne vaner og valg, når vi stiller spørgsmål og opfordrer til deltagelse.

Som udgangspunkt koster et foredrag fra 7.000 kr ekskl. moms + transport, for en times oplæg og debat.

Skriv til kontakt@sustaindaily.dk eller læs mere nedenfor.

Bæredygtig garderobeglæde

Se dit tøjforbrug i øjnene, og klæd dig efter dine værdier

Tøjindustrien er en af de mest forurenende i verden, og i Danmark ligger vi i front når det kommer til at købe tøj og tekstiler. Alligevel kender de fleste følelsen af, ikke at have noget at tage på, eller hvordan glæden for et nyt stykke tøj falmer ved første vask.

Kom med dybt ind i klædeskabet med Johanne Stenstrup, der ikke alene har Danmarks bedste bæredygtige modeblog, men også er medstifter af Sustain Daily. 

Sammen kommer vi rundt om de forskellige tilgange, der er til at shoppe bæredygtigt, og Johanne giver dig en en grundlæggende viden om bæredygtige materialer og produktionsforhold.

Foredraget er ikke en dundertale mod tøjindustrien, men en entusiastisk guide til, hvordan du selv kan gøre en positiv forskel gennem dit tøj.

Foredraget findes i en version til både virksomheder og borgere

Er du klar til den kritiske forbruger?

Et foredrag til virksomheder, der sælger bæredygtige produkter

Fremtidens forbrugere er mere kritiske end hidtil og de sætter krav til alt fra emballage og kvalitet over gennemsigtighed til bæredygtighed. 

Er du klar til det? Er din virksomhed, dit produkt og din kommunikation klar til det?

Vidste du?

De fleste virksomheder er begyndt at tænke på bæredygtighed, men er vanvittigt bange for at kommunikere omkring det af frygt for, at forbrugere og især journalister skal komme efter dem. Men både journalister og kritiske forbrugere vil langt hellere mødes med ærlig, autentisk kommunikation om, at din virksomhed er igang med at skabe forandringer end med en stor mur af stilhed. 

Som medstifter af Danmarks første bæredygtige magasin, der er skabt med tanke for den kritiske forbruger, kan Johanne hjælpe med at kigge virksomhedskommunikationen efter i sømmene. 

Tilkøb et skræddersyet onlinetjek, der tager et nærmere kig på din virksomheds digitale platforme

Modemyter: Bæredygtighed, greenwashing og omstilling!?!

Et samtaleforedrag med Johanne Stenstrup og Tanja Gotthardsen, hvor vi dyrker gråzonerne, kompleksiteten og alle nuancerne i bæredygtighedsdebatten. Vi møder op med 10 af de mest sejlivede myter, men du kan også tage dine egne myter med. 

Det bliver et interaktiv foredrag, hvor der er plads til spørgsmål, holdninger og diskussion. Du kan forvente både at blive klogere, at blive underholdt og at møde et inkluderende fællesskab af andre nye såvel som garvede tøjnørder, der elsker at dykke ned i materialer, produktionsmetoder og diskutere, hvad bæredygtighed egentlig betyder.

Du behøver ingen forudgående viden om bæredygtighed, tøj eller materialer; blot en lyst til at lytte, lære og nørde sammen med os.

Foredraget findes også online 

Super inspirerende foredrag
Det var simpelthen bare sådan en god eftermiddag/aften! Et super inspirerende foredrag, der lærte mig en masse nyt omkring bæredygtighed i modebranchen. Et foredrag som både be- og afkræftede noget af det, jeg allerede havde i tankerne. Og et foredrag, som satte tingene i perspektiv. I er to meget søde og inspirerende mennesker!

Julie Arno

Deltager på foredraget Modemyter

Stort engagement
Der var stort engagement fra de to fordragsholdere, der i den grad havde grundlag for at stå og fortælle om og afmystificere nogle af branchens gængse myter. Der var viden og stof til eftertanke, og der blev skubbet til os deltagere på en pæn, men bestemt måde. Jeg tror ikke der var nogle, der gik med tvivlen om, at vi som forbruger kan være med til at skubbe til branchen.

Amalie Gorm

Deltager på foredraget Modemyter

Jordnær og dialogorienteret tilgang
Med en jordnær og dialogorienteret tilgang formåede Johanne Stenstrup at inddrage publikum, så vi i fællesskab fik debatteret emnet ”vejen til en mere bæredygtig hverdag” på et niveau, hvor alle kunne være med. Johanne berigede os med gode råd og konkrete eksempler til at leve mere bæredygtigt. Samtidigt gav hun også publikum en øjenåbner for, at også de kan og skal gøre en forskel, og måske allerede gør det uden at vide det.
Vi i Bæredygtighedens Hus er taknemmelige for, at Johanne ville lægge vejen forbi og dele sit inspirerende foredrag. Vi kan på det kraftigste anbefale, at I også giver jer selv den oplevelse.

Jacob Lænsø

Projektleder, Bæredygtighedens Hus

Kærligt spark i røven
Med sine klare holdninger og meget direkte stil bringer Johanne energi i rummet. Hun giver gerne et kærligt spark og er generøs med konkrete råd til, hvordan du – også med små skridt – kan gøre din hverdag og verden mere grøn og bæredygtig.

Caroline Marott Clausen

Kommunikations- og udviklingskonsulent, Frederiksberg Kommune