Back to top

Grønne influencers vi er vilde med

Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for sociale medier her på redaktionen. Vi følger alle i et eller andet omfang influencers, som sætter bæredygtig livsstil på dagsordenen og udfordrer forbrugskulturen, normerne og status quo. De inspirerer os, giver os gode idéer og opmuntrer os. Nogle af os kan bedst lide at se youtube-videoer. Nogle er mere til instagrambilleder, og andre igen fordyber sig helst i teksttunge blogindlæg. Vi har samlet vores favoritter, så du kan krydre dine feeds med bæredygtighed på den smukke måde. Vi er nemlig mest til dem, der både har sans for bæredygtighed og æstetik. Listen er en pose blandede bolsjer af danske og udenlandske influencers med fokus på alt fra genbrugsmøbler til vegansk mad og capsule wardrobes. Læs med og opdag en ny favorit!

Vi har også lavet en blogger og influencer side, hvor du løbende kan følge med i danske bæredygtighedsforkæmpere og den skønne inspiration, de deler ud af.

Jenny Mustard. Jenny er veganer og minimalist bosat i Berlin. Hun har sin helt egen stil og æstetik, og vi er vilde med alt hendes indhold – fra opskrifter til sparetricks og idéer til rolige rutiner. Følg Jenny på instagram, på YouTube eller på hendes blog.

Signe fra Use Less. Hvis du drømmer om at leve mere simpelt med færre ting, er Signe din nye bedste ven. Hun skriver især om stil, tøj og at skabe en capsule wardrobe. Hun er dansk, men hendes kanaler er på engelsk. Følg Signe på instagram, på YouTube eller på hendes blog.
Psst. Du kan høre mere fra Signe i et kommende afsnit af Sustain Daily Podcast.

Calina fra NeoHippie. Calina lever vegansk og minimalistisk og “unschooler” sine børn. Lige nu er hun på vej til at flytte til Sydfyn på en stor gård, hvor hun skal bo sammen med sin familie og to andre familier. Følg Calina på instagram eller på hendes blog.

Trash is for Tossers. Kan du huske den unge kvinde, som kunne have alt sit affald i et syltetøjsglas? Det er Lauren fra Trash is for Tossers! Hun holder oplæg for FN, driver en zero waste-butik i New York og er en badass klimakriger. Følg hende på instagram eller på hendes blog.

Anna fra Klimamusen. Natur, mad og genbrug fylder Annas kanaler. Hun er typen, der samler kastanjer, får brugt æblerne fra sin bedstemors æbletræ og afprøvet de nye tøjbyttekoncepter. Lige nu vokser en lille pige inde i hendes mave. Følg Anna på instagram eller hendes blog.

Thea fra Nordrobe. Thea skriver om garderobeplanlægning, forbrugsfaste, at få sit tøj til at holde længere og at finde frem til de items, man elsker. Vær med til næste #nordrobeplanning og planlæg din garderobe med Thea ved din side. Følg Nordrobe på instagram eller bloggen.

Madeleine Olivia. Veganer, minimalist og madblogger Madeleine Olivia deler lækre, simple opskrifter på sin blog, laver youtubevideoer om sin minimalistiske livsstil, og så bruger hun ikke shampoo! Følg hende på instagram, YouTube eller hendes blog.

Holly fra Leotilovely. Holly er klimaaktivist og skriver om bæredygtig livsstil bredt set. Lige fra vegansk mad over mode til rejser, regnskoven og nyeste rapport fra IPCC. Hun har lige været i København, fordi hun har valgt at trykke sin børnebog hos KLS PurePrint – det samme trykkeri, vi bruger til Sustain Yearly. Følge Holly på instagram eller hendes blog.

Tanja Gotthardsen. Genbrug, genbrug, genbrug! Tanja har den fineste genbrugsgarderobe, det smukkeste genbrugshjem og en blog, hvor hun turnerer rundt og besøger genbrugsbutikker i Aarhus. Se med og bliv inspireret til at kigge forbi genbrugsbutikkerne i din egen by. Følg Tanja på instagram eller hendes blog.

To af vores egne:

Vi kunne ikke rigtig lave denne guide, uden at nævne to af Sustain Dailys medstiftere.

Johanne fra Bedre Mode. Johanne skriver om bæredygtig mode, vigtigheden af at elske sit tøj og alternative måder at skifte ud i garderoben. Hun kender alle de bæredygtige brands. Følg Johanne på instagram eller på hendes blog.

Emma Slebsager. Emma blogger om bæredygtigt forbrug, simpel vegetarisk mad og alt fra flyvestop til bankskift. Hendes mål er at redde verden én hverdagsvane ad gangen. Følge hende på instagram eller hendes blog.

Er der nogen, vi har glemt? Del endelig dine favoritter i kommentarfeltet!

 

Vi har lavet en blogger og influencer side, hvor du løbende kan følge med i danske bæredygtighedsforkæmpere og den skønne inspiration, de deler ud af.

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

3 comments

  1. Pernille

    Projecthandmade.dk skal da helt sikkert med! Klima, minimalisme, slowfashion, genbrug og vaner. Jeg er kæmpe fan!

  2. Guuuuud, tusind tak! Den her er fuldstændigt gået min næse forbi! Og jeg tjekker ellers ind med meget jævne mellemrum. Hvor er det sødt af jer 🙂 Tak! Og tak for jeres skønne indhold.

    Kh T

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *