Back to top

Grünbag: En rygsæk med plads til gode vaner + Rabatkode

Sponsoreret at Grünbag.

Mange af os slæber rundt på rigtig mange ting hver dag. Så er det godt med en smart rygsæk at kunne have det hele i.

Sådan en rygsæk vi sætter fokus på i dag. Og den er ikke bare smart, den er også virkelig rummelig og bæredygtig – og derfor et godt fundament for dig, der slæber rundt på gode vaner hver dag. Hvis du selv mangler en taske lige nu, kan du finde en rabatkode i bunden af artiklen.

Rygsæk fra Grünbag

Rygsæk fra Grünbag

Kvalitetstasker af spildmateriale

Grünbag er et dansk firma, der er gennemsyret af gode vaner. Firmaets målsætning er at omdanne spildmateriale til kvalitetstasker. Og det er i den grad lykkedes. For deres produkter er lavet af industrimateriale, som er skabt til at holde længe, modstå stort pres og slid. Derfor bliver taskerne kun smukkere med tiden.

Grünbags rygsæk har remme lavet af genbrugspolyester og genanvendt nylon – selvom det ville være nemmere at finde et nyt materiale med tilsvarende egenskaber. Men når man én gang har besluttet sig for at gøre tingene ordentligt, ønsker man at følge drømmen helt til dørs.

Vi er vildt stolte af, at seje bæredygtige brands som Grünbag vil støtte vores platform

For det giver os mulighed for at lave ekstra godt indhold baseret på deres historie og produkter. Alt, hvad vi skriver i sponsorerede indlæg, er vores egne meninger, og vi laver kun historier som kan hjælpe dig til en mere bæredygtig livsstil. Derfor beder vi dig i dag om at støtte Grünbag - for på den måde støtter du også Sustain Daily. Giv dem et like på facebook, del deres side med dine taske-elskende venner eller allerbedst: gem deres side og køb din næste taske herfra!


Rygsæk fra Grünbag

Rygsæk fra Grünbag

Plads til gode vaner

Vi har haft rygsækken med rundt et par dage, og kan let sige, at der er plads til de gode værdier – samt alt det andet, som hverdagen bringer. For hvis man fx gerne vil producere mindre skrald, er det en god idé at tænke fremad og have små gadgets med på farten.

Ting vi altid har med:

 • Et net til indkøb. Det er så let at folde et bomuldsnet i tasken, og med den smarte net-lomme i rygsækken er det altid til at finde, når den lokale grønthandler har tilbud på fx clementiner.
 • En vandflaske. Det er både dumt og dyrt at købe vand på flaske. Derfor forsøger vi altid at få plads til en vandflaske, og det er intet problem i en rygsæk.
 • En kop til take-away kaffe. Nogle dage er kaffelysten større end andre, og har man sin egen kop med, undgår man masser af engangsemballage.
 • Høretelefoner og cykelnøgler. To små ting, som gør vores dag (og cykeltur) meget bedre. Opbevar dem i den lille rygsæklomme sammen med andre ting, du hurtigt vil have fat i.

Rygsæk fra Grünbag

Rygsæk fra Grünbag

Ting der også er plads til i rygsækken:

 • En computer. Den kan enten ligge løst i tasken eller i sin egen net-lomme langs ryggen.
 • Et kamera.
 • Mere end ét Sustain Yearly-magasin.
 • Madpakken.
 • Et par vanter og et halstørklæde, hvis temperaturen pludselig skifter.
 • En god bog.
 • Ekstra indkøb, som du skal have med hjem.

Rygsækken kan gøres højere eller lavere alt efter dit behov, hvilket er et kæmpe plus. Den kan købes her og fås i de fine farver, som du kan se på billederne her i indlægget: en klassisk sort eller mere pang-farver, hvis det skulle være noget.

Køb en taske med 10% rabat

Er du allerede faldet for rygsækken eller en af de andre seje tasker fra Grünbag? Så har vi gode nyheder. Firmaet har nemlig givet en eksklusiv rabatkode til jer. Med koden “sustaindaily” får du 10% på alle køb på Grünbags hjemmeside fra i dag og til og med den 10. november.

Måske du også kan finde en sej tidlig julegave til en der bærer rundt på mange gode vaner?

Hvad har du altid med dig, når du går ud af døren?

Tekst og foto af Johanne Stenstrup.

GemGemGemGem

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

2 comments

 1. Alberte

  Har I – eller gennem Grünbag – nogen erfaring med tasken ift. regn? Lukker den tæt, og er materialet regntæt?
  Den er nemlig vildt fed! Men hvis den skal bruges til skoletaske og dermed indeholde computer, så kræver den at være regntæt.

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *