Back to top

Januar måneds udfordring: Lån af andre

Oven på julen har de fleste af os alt, vi skal bruge – og måske endda en køkkenmaskine, en god roman eller en striktrøje for meget. Derfor er udfordringen i januar at låne frem for at købe, hvis du alligevel skulle mangle noget i løbet af måneden.

Lån af andre

Det er klimavenligt, socialt bæredygtigt og for det meste både billigt og nemt.

Måske skal der skrues et billede i væggen med en skruetrækker, du ikke lige har liggende. Måske får du en ustyrlig lyst til at kaste dig ud i at juice. Måske har du så lang tid mellem eksaminerne, at du mangler en god bog at læse i. Uanset hvad tør vi godt garantere, at nogen i din omgangskreds har netop dét liggende, som du skal bruge.

Udover at låne ting, man mangler, kan man også låne ud – det er for det meste virkelig dejligt at se, at ens ting bliver brugt, fremfor at de står og samler støv. Måske skal nytårskjolen bo hos en veninde lidt, før du selv får lyst til at gå med den igen? Mulighederne er uendelige, og vi lover at vende tilbage med endnu flere tips til, hvordan du kan låne i stedet for at købe.

Vil du være med? Husk at bruge #sustaindaily, hvis du deltager i månedens udfordring og deler et billede på de sociale medier.

Hvis du vil være på forkant med alle månedens udfordringer, kan du downloade din egen månedskalender for 2017 med 12 udfordringer – én for hver måned. Det gør du ved at skrive dig op til vores mailliste.

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

4 comments

  1. Ida

    Vildt god idé! At låne ting af andre er en ting jeg helt sikkert ønsker at blive bedre til i 2017. På lørdag skal jeg til bryllup hos et vennepar: kjolen er fra byttekassen på kollegiet, skoene er mine egne gamle yndlings – gad dog godt at have de der bølgede krøller man kan lave med et glattejern. Netop et glattejern har jeg overvejet at købe/ ønske mig sidden midt 00’erne, men er aldrig helt kommet til det, da jeg ved at sjældent vil få det brugt. Varme plus skandi-hår går ikke godt i spænd, og så er jeg frygtelig god til bare at have hår au natural! Men altså, hvor kunne det være fint lige til på lørdag 😉 Dét må blive den første ting jeg vil låne i år! God dag!

  2. […] du måske har set, går januars udfordring ud på at låne af andre. At låne i stedet for at købe, og at låne dine egne ting ud, så de kan få ekstra meget […]

  3. Vi hos ShareOne er helt enige i jeres betragtninger 🙂 Vi mener også at folk skal dele deres ting noget bedre og mere effektivt 🙂

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *