1. adventsgave: Få månedens udfordringer som årskalender

Glædelig første advent! Eller hvad du måtte fejre. Her på redaktionen fejrer vi et år fyldt med bæredygtige vaner – for det er der nemlig gået. Er det ikke vildt?

Hver måned sætter vi gang i en udfordring for dig der læser med, vores influencers og for os selv. Det gør vi, fordi vi tror på, at en bæredygtig livsstil bedst leves ved at tage et skridt ad gangen. Og gerne mange små. Hvis du har det på samme måde, så er udfordringerne med garanti noget for dig.

Men hvordan holder man lige styr på 12 udfordringer og et helt år? Jo –  det gør man med vores vægkalender. Igen i år har vi samlet 12 små udfordringer, som alle sammen er nemme at gå til og bringer dig et skridt i en mere bæredygtig retning.

Vi tænker holistisk

Når vi laver udfordringerne tænker vi generelt holistisk: Det nytter ikke noget at være den mest effektive klimakriger, hvis du brænder ud. Derfor vil du også finde udfordringer, som gør dig til et mere roligt og mindfuldt menneske. Vi vil nemlig gerne passe på dig, så vi sammen kan passe på jorden.

Og ja, den er også digital

Hvis du ikke er typen, der bruger vægkalendere, så har du måske en mobil der trænger til en ny screensaver. Derfor har vi  tryllet de 12 udfordringer om til 12 telefon-baggrunde, som du kan downloade. De pynter og husker dig på at leve mere grønt.

Følg med på webmagasinet

I år har vi tænkt fremad – og ikke genbrugt udfordringerne fra 2017. Derfor vil udfordringerne i kalenderen være de samme, som vi kører på webmagasinet næste år. På den måde kan du følge med og dele dine erfaringer og successer med os og alle andre under #sustaindaily.

Download hele pakken her ved at skrive dig op til Sustain Daily mails.

Modtag Sustain Daily Mails og få årskalenderen direkte

* indicates required

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *