December måneds udfordring: Stop op og nyd

Vi ved det godt – der er udfordringer nok i december måned. Derfor har vi valgt en udfordring, som mere er en opfordring. Til at standse midt i ræset, trække vejret helt ned i maven og spise en æbleskive uden at tænke på to do-lister og alt det, der skal nås. Stoppe op og nyde – simpelthen. Hvordan det end ser ud for dig.

Tænk på, hvad der er dejligt i december. Nogle elsker at bage pebernødder, pynte op, samles med vennerne til glögg i mørket eller at finde de helt rigtige julegaver. Andre at tænde adventslyse, gå en tur i en pyntet by eller få besøg af familien. Hvad end du er til, så prøv at gøre mere af det, der gør dig glad. Og mindre af det, der ikke gør.

2

Hvilke traditioner er du vild med? Og hvilke traditioner er du bare med til, fordi andre synes, at det skal være sådan? Er forventningerne til julen dine egne, eller har du overtaget dem fra andre uden at opdage det? Du har hermed tilladelse til at sige nej tak til alt det, der gør dig stresset. Og ja tak til mere af det, der gør dig glad.

Hvis det gør dig glad at stoppe op og nyde, så deltag i månedens udfordring. Får du lyst til at tage et billede, kan du som altid fange os på #sustaindaily. Vi bliver så glade, når du deler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *