Den bedste barselsgave

Kender du en, der er eller snart går på barsel? Her på redaktionen har vi det sidste år oplevet to af vores egne gå fra, og det er så dejligt at se deres glæde over alt det nye, der skal ske. Men vi hører også historier om lange dage, søvnløse nætter, barnevognsture og vigtigheden i at huske at tage øjeblikke for sig selv i en hverdag, hvor langt det meste handler og drejer sig om den mindste.

Få et gavekort til Vigga med dit Sustain Yearly

Vi skriver ikke meget om børn, barsel og babyer her på Sustain Daily. Men det betyder ikke, at vi ikke er opmærksomme på tiden som nybagt og barslende mor. Vi ved, at rigtig mange begynder deres bæredygtige rejse netop i tiden, hvor den næste generation melder sig.

Derfor var vi ekstra glade, da vores venner fra Vigga kom forbi med en bunke gavekort. Vi elsker Vigga, som tilbyder økologisk vente- og børnetøj på abonnement, og vi har tidligere skrevet om deres delekoncept her.

Og Vigga elsker Sustain Yearly! Derfor kan du det næste stykke tid få et gavekort til Vigga på 200 kroner med i pakken, hvis du køber et Sustain Yearly papirmagasin og bruger koden “barsel” i vores webshop.

Vi mener i al ydmyghed, at Sustain Yearly og et Vigga-gavekort er den perfekte gave til alle dejlige barslende. Med den i tasken kan du tage på barselsbesøg og forære de nye forældre et lækkert magasin spækket med timevis af inspirerende læsning om bæredygtig livsstil, som man kan kaste sig over, mens den lille sover, og samtidig give dem mulighed for at klæde de små i lækkert, økologisk og bæredygtigt babytøj.

Koden “barsel” gælder til de første 30, som bruger den. Du finder webshoppen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *