Personlig og bæredygtig pakkekalender med Better Box

Reklame for vores eget samarbejde med Better Box

Så er november godt i gang, og det er blevet tid til at jule her på webmagasinet. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har julet rigtig længe, så derfor glæder vi os til at skrue op for hyggen her.

I dag skal det handle om noget af det, som du får brug for først, nemlig en pakkekalender. Hvis du altså har lyst til at lave og give sådan en. Husk at alle juleaktiviteter vi foreslår kun er netop dét – forslag.

Men, hvis du har en særlig person i tankerne, som kunne bruge lidt ekstra forkælelse, så læs med. Vi har nemlig igen teamet op med Better Box, for at tilbyde jer en særlig lækker og bæredygtig snack-box – med overraskelser. Og denne box er ekstra oplagt som basis for en yderst luksuriøs pakkekalender. Eneste “problem”? Modtageren skal være en seriøs chokolade elsker, for temaet for boxen er nemlig chokolade.

 

Hvad skal du bruge til en personlig og bæredygtig pakkekalender?

Vores særlige Better Box x Sustain Daily box indeholder 11 lækre produkter og 3 opskrifts postkort, så du er allerede godt dækket ind med halvdelen. Du kan selvfølgelig supplere op med ting alt efter, hvad der passer din modtager. Vores forslag kan også let tilpasses ethvert budget, for 24 bæredygtige gaver kan let blive dyre, men det er helt op til dig, om de skal være det.

 • Et stk. Better Box x Sustain Daily julebox
 • Bånd, “indpakningspapir” og pyntegrønt
 • 24 blade fx efeu blade som tørrer smukt
 • Tusch, der kan skrive på bladene
 • En pakke økologiske dadler
 • Et stykke bagepapir
 • En pakke krydderier (fx ingefær eller nelliker)
 • Et par fine kort og eller papir til at skrive på
 • Konvolut og frimærke
 • En fin lysestage fra genbrug (eller hjemmelavet)
 • En ren og tom syltetøjskrukke
 • En film fra biblioteket
 • En bog fra din reol som du tror, personen vil elske
 • Et silketørklæde fra genbrug
 • Te (et brev eller en hel pose)
 • Et stykke julepynt

Forslag til 24 pakkekalendergaver, der spreder glæde

Ved at blande boxens indhold med personlige gaver, så kan du let og hurtigt skabe den helt perfekte pakkekalender til en du holder af. Du virker totalt overskudsagtig, men din veninde eller kæreste ved ikke, at du har snydt. For hvem har egentlig tid eller fantasi til at finde på 24 originale og bæredygtige gaver?


1. december:
Man skal starte småt op, men ikke kedeligt. De små barer fra Cocohagen Chunks er totalt pakket med smag!

2. december:
Det er søndag, og der er forhåbentlig ro på. Skriv et langt kærligt brev til modtageren om hvad hun betyder for dig, og hvorfor du har besluttet at forkæle hende hele december.

3. december:
Det er hverdag igen, og derfor skal der noget til at forsøde mandagen. Vores yndlings dadelbarer fra Ganefryd er perfekte som en taske snack.

4. december:
Det er her du viser, at du virkelig kender modtageren godt; find en lysestage, der passer til gaven dagen efter. Men hvad vil din veninde synes godt om; er det måske et glas som dine børn har tegnet på, noget fra en særlig lokal keramiker I begge elsker, eller en farverig sag fra genbrug?

5. december:
Nu giver gaven fra igår mening, for her kommer nemlig verdens bedste soya lys fra Aabenlys. Soyalys giver mindre luftforurening end stearinlys.

6. december:
Julesnacks behøver ikke kun komme indpakket. Køb en pakke dadler og pak den ind sammen med vores lækre opskrift på havregrynskugler. Alt efter budget (og dit kendskab til modtagerens køkkenskabe), kan du købe flere ingredienser fra opskriften.

7. december:
Hvis du opfordrer til hjemmelavet juleknas, bliver der sikkert lavet en masse. Og de kan deles ud. Find et smukt gammelt syltetøjsglas, sæt en sløjfe og et manillamærke på, og vupti så kan din veninde give kærligheden videre til en kollega – eller dig?

8. december:
Det er lørdag, og der er sikkert hygge på programmet. Hvad er bedre end dejlige økologiske popcorn med himalayasalt. Vidste du, at der efterhånden findes mikroplast-rester i havsalt? Hold øje med webmagasinet, hvor vi kommer med en opskrift, der kan gøre disse popcorn choko-lækre.

9. december:
Søndag og filmtid hænger sammen. Men hvad skal man se? Tag på biblioteket og vælg en god film til modtageren. Du kan enten vælge en klassisk julefilm, eller måske en bæredygtigheds-dokumentar. Det er selvfølgelig lettest, hvis I deler bibliotek, ellers kan du skrive på, hvornår filmen skal være set inden, så du kan aflevere den.

10. december:
Endnu en mandag, endnu en lækker taske snack. Denne gang en vegansk cookie fra Kookie Cat.  

11. december:
Så er det igen tid til at skrive lidt, men ikke for dig. Modtageren blev sikkert rigtig bevæget over dit brev, så du kan opfordre hende til at skrive et lignende brev til én hun holder af. Vedlæg papir, konvolut og et frimærke.

12. december:
Endnu en krea pakke med en opskrift. De veganske peberkager fra Sustain Yearly Jul er super lækre og lette at lave. Hvis modtageren ikke er den store kok, kan du gøre det ekstra let ved at lave dejen i forvejen og komme den i hendes fryser. Så skriver du bare en seddel, hvor der står “kig i fryseren” og så venter du på, at du bliver inviteret på småkager og snak.

13. december:
Ovenpå de mange kager, skal der superfood til. Men med chokosmag selvfølgelig. Dette Chocolate dream pulver fra One Earth kan bruges på alle mulige måder. Vi laver selvfølgelig også en opskrift senere på sæsonen.

14. december:
Hvad er modtagerens yndlingsfarve? Find et fint silketørklæde i genbrug og pak det fint sammen. Vedlæg evt. en lille seddel og sig, at det kan bruges som gavepapir, hvis hun ikke kan lide det.

15. december:
Ovenpå al den chokolade og kage modtageren har fået, mangler der måske lidt at skylle ned med, og alle elsker te i december. Find din yndlingste, enten bare et enkelt luksus brev eller en hel pose.

16. december:
Mon modtageren kan spise endnu en lækker-smelter-på-tungen-god chokolade bar? Denne tigernut bar fra Almighty Foods ER SÅ GOD!

17. december:
Juledagene nærmer sig, og for nogle presser stressen på. Hvad er en bedre gave end din tid? Lav et fint gavekort og skriv noget på, som modtageren vil elske; er det hjælp til en garderobeoprydning eller en aften med god mad?

18. december:
Mere chokolade. Vi sagde jo, at denne kalender ville blive chokolade fyldt, men sådan skal det være i december. Den lækre veganske chokolade fra Raw Halo overvinder selv de mest veganer-skeptiske.

19. december:
Her kommer lidt til modtagerens hjem; et stykke personligt julepynt. Det kan være hjemmelavet, noget fra din barndom eller købt hos en særlig kunstner. Vi er forudindtagede og synes, at de små julefugle fra Sustain Yearly Jul er super fine. Du kan evt. klippe én og vedlægge skabelonen, så modtageren selv kan klippe flere.

20. december:
Den lille fudgebar fra SuperFudgio ser ikke ud af så meget, men tag ikke fejl af smagen, som er super intens.

21. december:
Juledagene står for døren, og forhåbentlig også lidt ferie. Find en bog fra din egen reol, som du tror, modtageren vil elske, og skriv en lille note om hvorfor.

22. december:
Mon der er noget chokolade tilbage? Hvis der er, så er denne opskrift en god anledning til at få det spist på en ny sjov måde. Pak det evt. ind i et stykke bagepapir, som er det eneste udstyr,
denne opskrift kræver.

23. december:
Julen nærmer sig, og mange timer med familien kræver underholdning. Vi er nu kommet frem til boxens helt særlige overraskelse; et mega spændende (og lidt nørdet) bezzerwizzer special edition med fokus på FN’s verdensmål. Dette spil kan ikke købes i den almindelige handel, så derfor er det en helt særlig treat.

24. december:
Ventetiden til juleaften kan være lang, og derfor er her lidt snacks i små stykker, der kan nydes hele dagen. Ellers kan de små lækre ”strutar” fra fra Malmö chokoladefabrik kommes i kræmmerhus på træet.

Voilà – et stk. mega personlig, bæredygtig, hyggelig og potentielt ret billig pakkekalender til én du har meget kær. Boxen kan du købe for kr. 349,- inkl. fragt. Men skynd dig; vi har kun lavet et begrænset antal, så gælder om at være hurtig. Hvis du endnu ikke har købt Sustain Yearly Jul, så kan det tilkøbes for kun 70 kr altså 419 kr for den samlede pakke. I magasinet kan du også finde endnu flere ideer til en bæredygtig pakkekalender, både med og uden “ting”.

OBS: Husk at vælge gratis fragt i shoppen, når du køber BetterBox’en, da fragten er lagt ind i prisen. Det er Better Box som sender alle boxe ud. 

Vi er super glade for at fortsætte det gode samarbejde med Better Box, og er glade for sammen at kunne forsøde din bæredygtige jul.

Hvem kunne du godt tænke dig at forkæle i december?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *