August måneds udfordring: Hold staycation

Bliv hjemme! Det er alligevel varmere her.

Sommeren er i den grad over os. Hedebølge, solcreme og masser af is er nøgleordene for den danske sommer anno 2018. Men det er klimaforandringer, skovbrænde og hedeslag desværre også. Derfor er august en oplagt måned at spare på de klimatunge flyrejser og blive hjemme. At blive hjemme behøver ikke betyde hovedkulds tilbage til hverdagen – du kan nemlig sagtens holde ferie lige der, hvor du er. Vores udfordring til dig i august er at holde staycation.

Hvis du aldrig har hørt ordet før, så kommer her to definitioner:

Stay-cation: At times of recession people prefer to spend time in the beaches of their own country instead of flying to overseas environment creating carbon footprint and spending money. (Urban dictionary)

A staycation is a period in which an individual or family stays home and participates in leisure activities within driving distance of their home and does not require overnight accommodations. (Wikipedia)

Det kan godt være, at begrebet først kom frem under finanskrisen. Der behøver at være meget krise over det at holde ferie, hvor du er. Ferie er en mentalitet, en “rejse” og en indstilling. Fx indeholder en god ferie for mange sightseeing, nye spiseoplevelser og masser af tid til afslapning. Alt dette kan du sagtens gøre i dit eget nabolag.

Derfor er vores udfordring til dig at holde ferie hjemme i august.

Eller bare holde feriestemningen i live…

Vi har lavet en e-bog til dig, som gerne vil gå en rolig og nydelsesfuld sensommer i møde. Den er fyldt med vores bedste tips til en væredygtig august og sensommer. Hvis du modtager vores nyhedsbrev, er e-bogen Væredygtig sensommer – Bevar feriestemningen og få en mindful sensommer allerede landet i din indbakke. Hvis du ikke er på maillisten endnu, så skriv dig op til Sustain Daily Mails lige her og få e-bogen direkte i din indbakke.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *