God sommer – vi holder pause i juli

Juli måned rimer på sommerferie, ærtebælge, cykelture i bare ben og tid til at læse bøger. Så vi har besluttet, at vi holder pause fra Sustain Daily. For at komme ned i gear, huske at nyde sommernætterne og middagslurene, hyldeblomstsaften og det gode selskab. Der udkommer altså ingen artikler, guides eller interviews fra vores hånd den næste måned. Vi holder sommerferie! Måske vil du gøre det samme? Klappe computeren sammen, lægge telefonen væk og bruge tid på bare at være.

Læs også: Forkæl dig selv på 3 klimavenlige måder

Men hvad så, hvis jeg savner jer?

Hvis du trænger til et skud grøn inspiration, kan du altid hoppe tilbage i arkivet her på webmagasinet og se, om der skulle være en artikel, du har misset. Fik du foreksempel læst om:

Magasinet Sustain Yearly

Du kan også forære dig selv Sustain Yearly, vores årsmagasin. Det fås i en lækker papirudgave, som passer perfekt i strandtasken, som læsestof på en lang togtur eller som værtindegave – og vi sender hele sommeren. Du kan også vælge at købe det som e-magasin, hvis du skal rejse med let oppakning eller bedre kan lide at læse på en skærm. Hvis du vælger e-magasinet, kan du stadig få fingrene i magasinet fra første år. Det er udsolgt på papir desværre.

Sustain Daily Podcast

Hvis du ikke allerede har hørt alle afsnit af Sustain Daily Podcast, er det måske på tide? Du finder podcasten i den app, du plejer at lytte med – bare søg på Sustain Daily Podcast. Sæson 2 er lige afsluttet, og sæson 1 ligger i arkivet og venter på dig. Vi kan især anbefale afsnittene om håbløshed, bæredygtighed på budget, det sidste nye afsnit, som er en spørgerunde – og afsnittet om den tredelte bundlinje, hvis du vil nørde helt ud sammen med os.

Hav en skøn juli måned – vi ses i august til meget mere inspiration til en bæredygtig livsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *