Juni måneds udfordring: Læs en bog & bliv klog

Så trådte vi endelig ind i sommermånederne, og det kan mærkes på vejret! Solskin opfordrer til strandture, altanudnyttelse og tæpper i haver og parker, og det er jo det helt optimale tidspunkt at kaste sig over en bog og blive (om muligt) endnu klogere, end du allerede er i forvejen. Derfor er månedens udfordring at læse en bog.

At læse er den perfekte, bæredygtige aktivitet, da den hverken kræver elektronik eller forbrug. Læsning får dig ned i tempo og giver rum for fordybelse, og så er det en glimrende anledning til at opnå ny indsigt og viden inden for et spændende emne – for eksempel klima og bæredygtighed.

Omstilling, miljø, økologi, klima, bæredygtighed, produktionsforhold, forandring – emnet er bredt, og man kan nemt føle, at det kan være svært at forstå alle aspekter og sider af sagen. Med bøger kan du tage ét emne ad gangen og fordybe dig i en lille del af feltet.

Hvis du mangler idéer læsestof, så tjek vores sektion med boganmeldelser ud. Der er noget for enhver smag, hvad enten du vil læse om livsstil, kostvaner, økonomisk omstilling eller planter. Hvis du foretrækker magasiner, har vi også en anbefaling til dig – nemlig vores helt eget Sustain Yearly, som er perfekt til både sommerhuset og strandturen.

Fortæl os gerne, hvilke bøger der står på din sommerlæseliste!

Tekst af Caroline Frederiksen, foto af Johanne Stenstrup og Emma Slebsager.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *