Kalendergave til dig fra os

Rigtig glædelig første december ★ Vi har set ekstra meget frem til julemåneden i år. Mens novembermørket sænkede sig og dagene blev kortere, samlede vi nemlig sammen til en julekalender til jer! Og ikke en hvilken som helst kalender, men en grøn en. Du kan følge med i kalenderen lige her og se alle lågerne i takt med, at vi åbner dem. Lav et bogmærke i din browser, og glæd dig til en ny vinkel på bæredygtige julevaner de næste 24 dage.

Grøn månedskalender for 2017

Dagens låge er en gave fra os til dig. Vi har lavet en månedskalender for år 2017, som du kan printe og hænge op på væggen – eller give i julegave til en, du holder af. Hver måned indeholder en bæredygtig udfordring, som du kender dem fra webmagasinet + en række helt nye udfordringer. Det kan være alt fra at huske at få et stofnet med til at spise vegansk is og skifte elselskab. Fælles for dem alle er, at de prikker til en hverdagsvane og helt lavpraktisk viser, hvordan man kan gøre livet lidt grønnere.

kalender-2017-1

Oplagt julegaveidé til den, som har alt, men leder efter mening ★ Som har intentionerne, men har brug for inspiration til at komme videre ★ Eller som ikke helt ved, hvordan det der bæredygtighed fungerer i praksis.

Hvis du er på vores mailliste, har du allerede modtaget kalenderen. Hvis ikke, kan du skrive dig op her under. Så sender vi kalenderen og et drys bæredygtig inspiration direkte til din indbakke.

Få bæredygtig inspiration direkte i din indbakke
Glædelig december! Vi åbner en ny låge i morgen tidlig og kan næsten ikke vente.

5 Comments

  • Hej!
    Virkelig fin idé med en kalender, er simpelthen blevet så bidt af bæredygtighed for tiden, så det er altid skønt med nye indput. Og apropos jul, så ønsker jeg mig små stofposer og stofnet til jul til at handle ind i (her ment små stofposer/-net til nødder, grøntsager mm. – ikke muleposer), og jeg kunne derfor ikke undgå at bemærke Emmas lille stofnet på billedet – må jeg høre hvor det er fra? Eller om I evt. har nogle idéer til steder man kan købe små stofposer/-net som er fødevareegnede? Jeg kan umiddelbart kun finde nogle på amerikanske hjemmesider, og det vil jeg helst undgå. På forhånd tak!

    • Hej Thea! Nettet er fra LØS Marked, den emballagefri købmand på Vesterbro i København. Har du tjekket, om de har hvad du leder efter? Ellers kan man sy små net selv af gamle lagner eller viskestykker!

  • Det er måske bedst med gennemsigtige net hvis det skal kunne bruges i et almindeligt supermarked – der vil de nok gerne kunne se hvad man har stoppet i posen.
    Jeg har selv nogle små nylonnet (ja, nylon er slemt men de er til gengæld super genbrugelige) fra Baggu, men det ser desværre ikke ud til de har dem mere 🙁 Måske man kunne sy nogle selv af gamle netgardiner – eller gå igang med hæklenålen 🙂

  • Jeg er med på jeres mailliste, men har desværre ikke kalenderen i min indbakke. Kan I sende den til mig? Vil vildt gerne bruge den til en gave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *