September måneds udfordring: Gå tur

September er en skøn måned! Den sidste sommervarme kan stadig findes på en bænk, mens naturen viser sine tydelige tegn på at skifte ham. Men som byboer kan det være svært at bemærke forandringen. Derfor giver vi dig og os selv den udfordring at komme ud og mærke efter.

September måneds udfordring er at gå en tur: Tag dine sneakers på, en god veninde i hånden og find et kendt eller ukendt sted i dit lokalområde. En gåtur kan være alt fra en 10-minutters omvej til en flere timers vandretur. Og det gør ikke noget, hvis dine sneakers bliver snavsede undervejs – så bruger du bare vores guide til at gøre dem rene igen.

Årstidernes skifte markerer de naturlige omstillingstider. At leve og spise efter årstiden kan derfor gøre os mere bevidste på vores omgivelser – og måske få os til at passer lidt bedre på dem.

For nogle handler overgangen fra en årstid til en ny mest om et forandret spisekammer. Men er man et mere spirituelt menneske, vil man måske være opmærksom på de energier, der eksisterer ved årstidernes skiften. Og er du æstetiker, handler det muligvis mere om at lyset og bladene skifter farve. Hvad end der giver dig efterårsglæde, så tror vi på, at det bedst mærkes udenfor. Og gerne på en gåtur.

Vi vil elske at se, hvor gåturen fører dig hen. Selv har vi både planer om en hyggelig kakao-date, en rask travetur og masser af små hverdagsture, der kan klare hovedet. Del din gåtur med os på #sustaindaily.

GemGem

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *