Sustain Daily går på ferie

Den danske sommer er kort. Inden vi ser os om, er de lyse nætter borte. Vi vil ikke sidde tilbage i oktober og fortryde, at vi ikke fik udnyttet sommeren til fulde. At vi hverken tog på kanotur, gik på hyldeblomstjagt eller fik spist snobrød.

Med andre ord vil vi ikke gå glip af den danske sommer, mens den er her. Men det er der fare for, hvis vi konstant sidder med hovedet i en skærm. Derfor har vi taget en – for et onlinemedie – drastisk beslutning.

Sustain Daily holder sommerferie i hele juli

Vi udgiver hverken artikler, podcasts, instagramposts eller facebookindlæg i hele juli måned. I stedet for at opdatere vores online-kanaler vil vi udforske vores offline-omgivelser: gå tur uden at have et kamera i hånden og spise is uden at tage et billede til Instagram først. Tage til stranden og nyde sandet mellem tæerne eller sejle langt væk, til en ø med dårligt internet. Plukke modne bær og spise dem, indtil det gør ondt i maven, og grille med de bedste mennesker, vi kender. Vi vil mærke, at sommeren er her, og nyde alt det, den indebærer.

Holde pause som onlinemedie – kan man det?

I en tid, hvor mange lider af FOMO, er internettet og især de sociale medier med til at skabe en kultur, hvor vi hele tiden er online og tilstede. Det kan være en udfordring at melde fra, og som onlinemedie måler vi også en del af vores succes i, hvor meget trafik, kliks og likes vi får. Derfor er det skræmmende at sige farvel i en hel måned! Men vi vil gerne vise, at det kan – og bør – være muligt, selvom man er et online start-up. Og du skal heller ikke føle, at du går glip af noget på Sustain Daily, når du selv holder ferie.

Hvis du alligevel savner os på en regnvejrsdag, har vi samlet tre forslag til, hvordan du kan tage Sustain Daily med på din offline-ferie.

  1. Hvis du ikke har lyttet med endnu, ligger der 5 lækre podcastafsnit klar til dig. Perfekte til en varm og langsom togtur gennem landet!
  2. Du kan bladre, skrive og læse i Sustain Yearly, som vi fortsat sender ud hele juli.
  3. Du kan læse vores mange gode guides og blandt andet blive inspireret til hvordan du hurtigt kan fikse ting, rense dine sneakers eller binde smukke blomsterkranse.

Hav en dejlig sommer. Vi ses i august.

Hvad vil du under ingen omstændigheder gå glip af denne sommer? Del gerne dine bedste sommer- og ferietips i kommentarfeltet.

Tekst af Johanne Stenstrup.

13 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *