Tak for al jeres støtte – vil du dele med en ven?

Har du støttet os på 10er.dk? Så er denne artikel ekstra relevant for dig.

Som du nok har set, sætter vi i november særligt fokus på platformen 10er.dk, hvor du kan støtte Sustain Daily med et selvvalgt beløb hver måned. Selv den mindste støtte gør en kæmpe forskel for os, og I har været super seje igennem hele måneden. Så seje, at vi nu er oppe på 37 støttere.

Det betyder, at vi fremover i snit får 700 kroner ind hver måned. Disse økonomiske midler vil aldrig udgøre den største del af vores indtjening, men mange bække små har altid været vores strategi.

Og hvad kan pengene så bruges til, spørger du måske? Når vi beder dig om at støtte Sustain Daily, er det primært, fordi vi virkelig er kræsne, når det kommer til kommercielle samarbejder. Din støtte giver os lov til fortsat at være så kræsne og skabe indhold ud fra vores passion.

Kommer du her tit?

I løbet af november kører vi en kampagne henvendt til dig, der sætter pris på vores indhold. For måske har du lyst til at hjælpe os? For 10 kroner om måneden kan du gøre en kæmpe forskel - hop ind her og læs mere om, hvorfor vi beder om hjælp.

Helt konkrete ting, vi kan gøre for dine penge:

  • Betale vores hosting, domæne, skrifttyper og abonnementer på de online tjenester, vi bruger. Da Sustain Daily blev stiftet, var vi på ingen måde klar over, at der er så mange gode tools, som i dag gør vores arbejde meget lettere og giver os mere tid til at producere god content. Mange tjenester er gratis, men nogle koster en lille skilling hver måned.
  • Betale for frokost, kaffe og transport, hver gang vores seje frivillige redaktion skal “på arbejde” – fx skyde fotos rundt omkring i byen og møde seje personligheder til et interview.

Ting, vi på sigt ønsker at have råd til:

  • En kontorplads i et sejt fællesskab, så Sustain Daily kan have et hjem, et mødested og en base.
  • Fast web-support, så tekniske udfordringer på webmagasinet kan blive løst, og du får den absolut bedste oplevelse, når du læser artikler på sustaindaily.dk.
  • Og meget meget mere…

Vil du fortælle en ven om 10er.dk?

Hvis du allerede har signet op på 10er.dk, har du måske også en ven, som har lyst til at støtte Sustain Daily med en mønt om måneden? Vi beder dig derfor om en sidste tjeneste; nemlig at dele vores kampagne med dine venner – på Facebook, på mail, på Instagram eller face2face.

Hvis du ikke selv har mulighed for at støtte, er en deling også en stor hjælp.

Tusind tak! Det her er det sidste indlæg i vores november-10er-serie. Den næste måned handler om jul, værdier, ro – og vores seje julestafet vender selvfølgelig tilbage.

Vi ønsker god læselyst!

1 Comment

  • Jeg har ville gøre det hele måneden, og har endda haft en note om det i kalenderen på telefonen, men er gang på gang kommet fra det – men NU gør jeg det! I er for seje, og jeg vil så gerne være med til at støtte jer! keep up the good work 🙂 Og – jul, værdier, ro…..det er LIGE det, jeg har lyst til at læse om 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *