Økologiske zero waste krydderier hos ASA

På et hjørne midt i det københavnske madmarked Torvehallerne ligger kryddeributikken ASA Spice. Her kan du fylde tasken med økologiske krydderier importeret direkte fra producenter i blandt andet Indien og Sri Lanka.

asa krydderier 1
ASA spices fine lille økologiske krydderishop

Der er både hele krydderier, stødte krydderier og krydderiblandinger. Hvis du leder efter et bestemt krydderi, du ikke kan finde i dit lokale supermarked, så har ASA det med garanti stående på hylderne. Og det bedste? De er vilde med zero waste! Så meget, at du får 20% rabat på krydderierne, hvis du selv har et glas med.

asas økologiske krydderier 2
Stort udvalg af økologiske krydderier hos ASA Spice

Udvalget er nærmest lidt overvældende, for butikken er fyldt med både spændende og eksotiske ingredienser såvel som de mere velkendte varianter.  Heldigvis er medarbejderne altid klar til at give gode råd, duft- og smagsprøver og spørge til, hvad man er på udkig efter.

asa økologiske krydderier 3
Medbring eget glas og få 20% rabat

ASA får en stor high five af os. Kvalitet, økologi og fair trade forhold hos deres producenter er i højsædet, og så tilbyder de størstedelen af deres økologiske krydderier i løsvægt. Det betyder, at de er lige til at fylde ned i dine egne medbragte beholdere. Og hvis du har glemt dem, så sælger de fine genanvendelige krydderiglas fra WECK i butikken.

asas økologiske krydderier 4
ASA økologiske krydderier købes i løsvægt

Vi smuttede forbi med et genbrugt syltetøjsglas og kom hjem med chilipulver til de stærke madretter. Man betaler per vægt, og glassets vægt vejes selvfølgelig ikke med. Med de 20% rabat, man får, når man har sine egne glas med, koster den gode kvalitet ikke meget mere, end du skal af med for nogle af supermarkedernes billigere (og måske kedeligere) alternativer.

Økologi er som regel pakket ind i emballage, men hos ASA går økologi og zero waste hånd i hånd. Vi er fans!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *