Zero waste hudpleje fra Isangs

For nogle uger siden var vi på besøg hos Isangs, en lille perle som ligger i en kælder på Vesterbro. Isangs er stedet hvor du kan få zero waste hår og hud produkter, associationer til en gammel barber shop, og en god snak med ejeren, som også laver alle produkter selv.

Konceptet er ganske simpelt; de laver produkter som er økologiske, fairtrade og veganske – og ganske gode at bruge. Nårh ja og så er der lige det med emballagen – ud over at være cute, så er den også næsten minimal og alle bøtter kan bruges til at få en re-fill i. Alle produkter laves i det åbne værksted som ligger i forlængelse af butikken. Total åbenhed både visuelt og i konceptet.

Isangs har fokus på zero waste
Sundra Essien – grundlægger og produktudvikler hos Isangs

Slow hud- og kropspleje

“Vi var inspireret af slow-food bevægelsen og ville prøve at lave et slow hud- og kropspleje produkt” siger Sundra Essien, som er grundlægger og produktudvikler. Det er også Sundra som står for alt produktionen, og nogle gange er det svært at følge med – men det er en del af det langsomme koncept; at folkene bag også skal kunne følge med.

Man kan mærke på Sundra at hun brænder for at drive en bæredygtig og zero waste forretning. “Selvfølgelig skal det køre rundt, ellers giver det ikke mening at have en forretning. Men det skal også være på et niveau hvor vi kan have et liv”.

Isangs produktsortiment er smalt, men har præcis det man skal bruge inden for hud- og hårpleje. Derfor er der heller ikke så mange bestsellere eller døde udsalgsvarer, men kun solide basics. Et produkt som dog tiltaler de fleste er ansigtsolien, der sælger rigtig godt i butikken. Her kan man også dufte til de forskellige æteriske olier og få den helt rigtige duft med hjem. Hos andre butikker er det shampoo baren som sælger rigtig godt. Alle produkter kommer desuden i en duft-fri version uden æteriske olier.

sustain daily isangs zero waste

En tur ned i butikken er som at blive hevet ind i en anden tid – uden helt at kunne sætte årstid på. Der er fuldt udsyn til produktionen, hvilket på en måde er beroligende – for der er ikke store udluftnings kanaler eller masker liggende. Hvis man kan producere produkterne samme sted som de sælges, vidner det om meget rene produkter. Indpakningen er ikke kun omhyggeligt designet, den er også enten nedbrydelig eller genanvendelig. I bedste zero waste ånd er her ingen plastik at finde, men kun papir samt glasflasker og metal beholdere.

sustain daily isangs rabatkode

Rabatkode til webshoppen

Vi er fans af det skønne univers, og håber måske også du er blevet nysgerrig. Derfor har vi teamet op med Isangs, og kan give jer en eksklusiv rabatkode, så I kan prøve produkterne med 15 % rabat.

Brug koden SUSTAINDAILY ved checkout. Rabatkoden er udløbet! 

Hvad: Isangs, slow hud- og kropspleje med økologiske og veganske råvarer
Hvor: Flensborggade 22 kld. th, 1669 København V
Hvorfor: Charmerende butik, lækre produkter og muligheden for re-fill i alle beholdere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *