Souls

Souls er et sjældent fint sted på Melchiors Plads på Østerbro. Alt er som udgangspunkt vegansk, men det animalske kan vælges til, hvis man er til det. Menukortet bugner af kreative salater, innovative sandwiches (de kalder dem sangers!) og en brunch der lød så fristende, at jeg allerede har besluttet, at tidspunktet for andet besøg på stedet skal være brunchvenligt.

Jeg kiggede forbi til en sen frokost, og valget faldt på deres salat med blandt andet søde kartofler, karry dressing og frisk mint. Det var ikke nemt at vælge, men det var et godt valg! De har også et væld af kolde og varme drikke, og den matcha, som jeg valgte, var virkelig delikat.

souls restaurent3(1)

Stedet har en cool cool surfervibe med en luftig og lækker indretning domineret af diverse grønne planter, pæne elpærer og råt træ. Jeg følte mig med det samme velkommen og godt taget imod. En af de to australske grundlæggere, Matthew, stod bag disken og tilbød at fortælle om menuen, og kom også senere ned forbi mig og spurgte, om alt var, som det skulle være. Han tog sig god tid. Gæstfrihed er klart en af SOULS store styrker – og så er det jo helt perfekt, at maden er en af de andre! Det er hurtigt blevet et af mine favoritsteder, og jeg ville ønske, at jeg boede tættere på. Så er jeg ret sikker på, at det ville blive min stamcafé.

Inden jeg smuttede videre skulle jeg lige prøve deres chokoladekage, som forsvandt ret hurtigt og gav mig endnu mere lyst til at prøve mere fra deres spændende menukort. SOULS er klart en anbefaling værd!

Hvad: SOULS – en innovativ plantebaseret café
Hvor: Melchiors Plads 3, 2100 København Ø
Hvorfor: Gæstfrihed, spændende menukort og det nemme plantebaserede valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *