Vi mødtes gennem ruden

Ditte med bananmad

OBS! Vi mødtes gennem ruden er desværre lukket.

På Heimdalsgade i udkanten af Nørrebro ligger caféen Vi mødtes gennem ruden som en oase af hygge, genbrug og økologi midt på en gade, der ellers huser en kiosk, en money exchange og et værtshus. Her står en lænestol, som du kan drikke en kop kaffe (med komælk, sojamælk eller havremælk) i, et bord du kan arbejde ved og en sofa, som du kan synke ned og spise brunch i.

avokadomad

Vi kom forbi en fredag ved frokosttid, og der var så mange studerende, kærestepar på dates og folk, som sad og arbejdede på computere, at de store ruder mod gaden duggede.

Vi bestilte kaffe og håndmadder, stedets stolthed. Først en avokadomad og en med hummus, som er hjemmelavet og virkelig godt krydret, og derefter en bananmad til deling. Alle madder er vegetariske eller veganske og serveres på ristet brød med friske urter på toppen. Og bare så du er advaret: Bananmadden er en bombe af peanutbutter, banan og mørk chokolade – der er ikke sparet på noget!

skilt

De skilter ikke med det, men 87% af maden er økologisk (de har faktisk fået det tjekket). Deres møbler og service er genbrug, og hvis du vil have kød på tallerkenen, skal du aktivt vælge det til. Havremælk i kaffen koster ikke ekstra, og personalet kommer og fylder dit vandglas op, når du har drukket ud. Alt i alt bliver det en varm anbefaling herfra!

Hvad: Vi mødtes gennem ruden, håndmadspusher og café
Hvor: Heimdalsgade 6, 2200 København N
Hvorfor: Veganske og vegetariske madder, hygge, god kaffe og genbrugmøbler.

 

 

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *