Den perfekte snack: Chokoladeovertrukne popkorn

Kender du det når du skal beslutte dig for aftenens snack og på den ene side har lyst til noget salt, men på den anden side kunne det også være lækkert med noget sødt?

Det dilemma kender vi alt for godt – for selvom vi er selverklærede chokolade-elskere, så sniger der sig altså også ofte salte snacks med til vores redaktionsmøder!

Læs også vores test af økologisk fairtrade chokolade

Heldigvis har vi nu fundet en løsning på den salt/søde problematik. I vores BetterBox x Sustain Daily finder du nemlig ikke bare chokoladelækkerier til enhver smag. Du får også en pakke poppede popkorn fra Planet Organic, der er lavet af økologiske majskorn og er tilberedt i økologisk kokosolie – og så er de drysset med pink Himalaya-salt.

Netop den salte smag gør popkornene til en skøn partner til chokolade. Når du kombinerer de to får du en uimodståelig snack, der passer perfekt til en film på sofaen eller måske en spilaften med dine venner. 

For at lave de lækre (og utroligt nemme) chokoladeovertrukne popkorn skal du bruge

  • Ca. 100 gram poppede popkorn eller hvad der svarer til 1 pakke popkorn med Himalaya-salt fra Planet Organic
  • Ca. ½ plade mørk, økologisk chokolade

Sådan gør du

Fordel popkornene på en tallerken – evt. med lidt bagepapir under for at undgå at spilde. Smelt nu chokoladen i et vandbad. Husk at røre jævnligt i chokoladen og vær opmærksom på, at den ikke brænder på. Når chokoladen er jævn og flydende fordeles den over popkornene. Så simpelt er det.

Nyd popkornene imens chokoladen stadig er lun eller lad chokoladen størkne inden du serverer dem som en lækker snack til dig selv eller for dine gæster!

 

Pssst! Du kan også prøve at udskifte den smeltede chokolade med flydende karamel. Den søde karamel fungerer nemlig også formidabelt sammen med popkornene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *