Det plantebaserede basiskøkken

Vil du gerne spise mere plantebaseret, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Eller har du bare brug for ny inspiration i dit grønne køkken? Så er den nye kogebog Det plantebaserede basiskøkken måske noget for dig.

Bogen guider dig igennem the basics i plantebaseret mad på en simpel, let læselig måde. Den skiller sig ud fra andre glimrende bøger på markedet for vegansk madlavning ved, at der udelukkende benyttes hele (altså uforarbejdede) råvarer.

Inden selve opskrifterne indeholder bogen 25 virkelig gode sider, som klæder dig godt på til at angribe og afprøve opskrifterne. Først fortæller Maria Rohde Madsen om hendes egen inspirerende rejse fra kødspiser til planteæder. Bagefter gennemgår hun på en meget overskuelig måde de råvarer, som hun altid har i sit eget køkken. Dernæst følger nyttige indkøbstips, gode redskaber at have i køkkenet, og gode råd til food prepping. Alt i alt får man ret hurtigt et solidt grundlag for at kunne gå på opdagelse i selve opskrifterne.

Det plantebaserede basiskøkken indholder 117 opskrifter på alt fra havremælk til bagværk og diverse frokost- og aftenmåltider. Den giver en god base af grundopskrifter til mange forskellige lejligheder. Eneste anke er, at vi godt kunne have ønsket os endnu flere ideer til hele frokost- og aftensmåltider end de 10 indbydende forslag, som det er blevet til. Der har forfatterinden altså prioriteret en bredere gennemgang af de grundlæggende komponenter i det plantebaserede køkken.

Og dét er måske også et godt sted at starte sin rejse mod en grønnere madlavning?

Bogen kan købes her (affiliatelink) eller lånes på biblioteket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *