Back to top

Maj måneds udfordring: Cykl en tur

Cyklen er en af vores grønne hverdagshelte. Den får os fra A til B helt uden at skabe forurening, kan fragte alt fra studiebøger til tunge indkøbsnet, og så får den os ud i naturen, hvor vi kan mærke de skiftende sæsoner – noget vi især sætter pris på på denne tid af året. Særligt nu, hvor foråret for alvor giver sig til kende, er det nemlig en sand fornøjelse at hoppe op på jernhesten.

Læs også: Turist i egen by

I maj måned udfordrer vi dig derfor til at cykle en tur. Ja, gerne mange faktisk! For ikke nok med at være en meget bæredygtig transportform, så er cyklen også et godt redskab til at få lidt luft til hovedet og en glimrende anledning til at få besøgt steder, du ikke lige ellers kommer forbi. Det kan være en tur i skoven eller til vandet for at lufte tankerne og nyde naturens forårsbebudere. Eller det kan være et smut forbi den der nye bæredygtige tøjbutik, økologiske kaffebar eller fede genbrugsbutik, der ligger i den anden ende af byen.

Så mange steder, som syntes uoverskuelige at komme frem til i vinterperioden, virker pludselig lette som en leg at smutte forbi. Med sol på himlen (eller den rette påklædning) er der nærmest ingen grænser for, hvor vi kan overskue at tage hen med cyklen ved vores side!

Maj er måske også måneden, hvor du skal give din cykel en ekstra kærlig omgang – eller lade en cykelsmed tage sig af den. Det er bare sjovere at køre på en cykel, hvor det hele spiller, og så holder den både bedre og længere, hvis der bliver passet godt på den.

Hvor vil du cykle hen i maj? Del det endelig med os i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden til spændende ture!

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *