Masterclass

Hvor end du er på din personlige bæredygtig rejse, vil du få noget ud af Masterclass: Din personlige bæredygtighedsstrategi.

Dyk ned i 7 bæredygtige værdier, og find frem til, hvilke af dem, der ræsonnerer med lige netop dig. Du vil stå stærkere i dine personlige mærkesager, og skabe din egen personlige bæredygtighedsstrategi forankret i FN’s 17 verdensmål. Samtidig vil det blive lettere for dig som bevidst forbruger at navigere i en hverdag fuld af fristelser, forvirringer og kompleksitet.

Og vigtigst af alt vil vi lære dig at skabe dine egne værdibaserede skyklapper så du lettere kan sige PYT.

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Du kan gøre rigtig meget selv, for at bidrage til en grønnere, bedre og mere bæredygtig verden, men det er vigtigt at forstå, at du ikke kan gøre alting. Og at det du tager fat i, ikke behøver at være det samme som din sidemand.

Vær rustet til din hverdag

Når du har taget vores Masterclass vil du være rustet med en grundlæggende viden om 7 bæredygtige kerneværdier: En viden som gør dig i stand til at prioritere og finde frem til netop dine 3 vigtigste mærkesager. Når først du kender dine vigtigste kerneværdier vil det ikke alene bliver nemmere at træffe valg i din dagligdag – det vil skabe ro og forhindre den dårlige samvittighed i at tynge dit humør og din handlekraft! Og til resten af de værdier, der måske stadig synes vigtige, men som altså ikke er på din liste, vil det blive nemmere at lære at sige pyt og stole på, at der er nogle andre af dine med-bæredygtighedsentusiaster, der har dem som deres vigtigste kerneværdi.

Du får gennem din deltagelse adgang til et enormt kartotek af inspiration og viden. Vi har samlet mere end 5 års intenst researcharbejde til mere end to timers spændende video lektioner. Men du får ikke bare vores version af det, nej vi giver dig også alt vores research, nemlig links til over 100 timers gratis inspirationsmateriale (artikler, video, podcast m.m.). Og du får ikke kun adgang til vores viden. Du vil også blive en del af en lukket facebook-gruppe, hvor du og alle de andre deltagere løbende kan dele tanker, links og erfaringer, og hvor I kan sparre med hinanden.

Det får du med Sustain Dailys Masterclass

 

Det siger andre om produktet:

“Jeg er rigtig glad for jeres masterclass og glæder mig til at nå igennem det hele – Johanne er smadder naturlig i sin måde at lære fra sig på. Tak fordi I findes og gør jeres for at sprede motivation og viden.” Karen Müller
Sustain Dailys masterclass har gjort mig mere skarp på, hvor jeg skal fokusere min energi, når det kommer til bæredygtighed. Og ikke mindst hvorfor det er okay at prioritere noget fra uden dårlig samvittighed. Det er blevet tydeligt for mig, at jeg kan påvirke verden langt mere ved at tage et kæmpestort ansvar på udvalgte områder, og dermed bane vejen for andre på disse områder. Kurset har samtidig hjulpet mig med at finde ind til de værdier der betyder mest for mig og som det giver mest mening at fokusere på. Jeg vil klart anbefale kurset til andre, der går op i bæredygtighed.” Mette-Sophie Lassen

Tag os med på farten

Vores Masterclass: Din personlige bæredygtighedsstrategi vil være tilgængelig for dig både som video og som lyd. Det betyder, at du kan se videoerne hjemme i sin egen stue eller du kan lytte til dem når du er på farten.

Materialet er delt op i mindre videoer og lydfiler, sådan at du helt selv kan bestemme, hvilket tempo du vil gå igennem din proces med at finde frem til din egen bæredygtighedsstrategi. På den måde kan du tage din Masterclass på en enkelt uge eller sprede det ud over en eller flere måneder. Tilpasset til dine behov og dit overskud.

Køb hele kurset for kun 250 kr

Derfor skal du fordybe dig i FNs 17 verdensmålen

De 17 verdensmål kan synes fjerne og som et strukturelt værktøj, der ikke nødvendigvis har noget med dig og din hverdag at gøre. Men med FNs verdensmål fik verden et fælles sprog til at tale om bæredygtighed. De er en måde at konkretisere de udfordringer vi alle sammen står overfor og hvilke elementer, der er fokus på.

Verdensmålene vil være på den internationale politiske dagsorden de kommende 11 år og det alene kan være en god grund til at sætte sig ind i de enkelte Verdensmåls betydning – og potentielt, hvilke tiltag, de vil resultere i.

Til gavn for dig

Masterclass med Sustain Daily er for dig, der går rundt med dårlig samvittighed over alt det du ikke føler du gør godt nok i din bæredygtige hverdag. Dig, der har mistet overblikket og føler dig handlingslammet. Den er for dig, der gerne vil blive endnu mere bevidst om dine kerneværdier, så du kan bliver super skarp når du artikulerer dine holdninger og begrunder dine valg.

Kort sagt er vores Masterclass for alle, der gerne vil fordybe sig og blive klogere på sine valg og værdier.

Vi hjælper dig både med at sætte ord på dine værdier, og med at kortlægge din motivation for at træffe de valg du gør.

Til virksomheder

Masterclass som foredrag: Skab din personlige bæredygtighedsstrategi

Mange virksomheder har allerede en bæredygtighedsstrategi eller er gået igang med at arbejde med FN’s verdensmål. Det er et fantastisk arbejde, som kan lede til en sundere, sjovere og ikke mindst mere bæredygtig forretning. I den strategi overser de fleste virksomheder dog deres største potentiale: Deres medarbejdere.

Enhver virksomhed består ikke blot af ansatte, men af en masse individer, borgere, forbrugere og mennesker, der alle indgår som en central del af virksomheden. Individer som også kan få gavn af at arbejde med bæredygtighed på det personlige plan.

For når individerne i virksomheden er mere afklarede omkring deres egne bæredygtige værdier vil de også gå mere helhjertet ind i virksomhedens allerede eksisterende bæredygtighedsstrategi, samt gå til arbejdet med en større glæde og personligt forankret motivation.

Derfor tilbyder vi denne masterclass som live-foredrag, hvor Johanne Stenstrup kommer ud og bruger 2 timer sammen med medarbejderne, så de alle kan skabe deres egen personlige bæredygtighedsstrategi. Med i det får I selvfølgelig også de mest relevante af vores worksheets.

Pris: 7.500 kr + moms og transport