Back to top

Mere jul, mindre spild med Sustain Yearly Jul

Elsker du også julen? Men har du det svært med alt det spild, den ofte følger med sig? Så forstår du præmissen for vores julemagasin Sustain Yearly Jul, og hvorfor det betyder så meget for os at få det ud i verden.

Fra i dag kan du igen købe Sustain Yearly Jul på shoppen. 

Altid langtidsholdbare magasiner

Da vi startede crowdfundingen for det første Sustain Yearly magasin i 2017, havde vi ingen faste planer for, hvordan det videre skulle gå. Det var blot en drøm at lave et eneste magasin, som kunne holde i lang tid og være relevant længe efter udgivelsesdagen.

Det er stadig vores største fornemste mål med alle magasinerne, at de skal være langtidsholdbare og tidløse. Når vi stadig bliver spurgt, om man kan købe det første magasin i fysisk form (desværre ikke, det er udsolgt!), så ved vi, at det er lykkedes.

Derfor er det også vores pejlemærke for Sustain Yearly Jul. Vi ønsker at skabe et magasin, som ikke bare er relevant i år, men flere år efter. Et magasin, du kan tage frem år efter år, og langsomt lade flere og flere bæredygtige vaner flette sammen med dine juletraditioner.

Sustain Yearly Jul

Sustain Yearly Jul er bygget op om fem temaer, som kan føre dig fra den første julefrokost og helt frem til nytår. De fem temaer er traditioner, pynt, gaver, mad og mindfulness.

Traditioner

Der er masser af skønne traditioner ved julen, som vi ikke ønsker at ændre ved. Og så er der masser af traditioner, som på en måde er blevet “hacket” af forbrugssamfundet. Det er dem, vi ønsker at skubbe lidt til og præsentere nye alternativer til.

Pynt

Noget af det, som gør december så speciel, er, at man kan se, at det er jul. For nogle er pynten det vigtigste, for andre bare en detalje. Hvad end du er til guld og glimmer eller rød og grøn naturpynt, så har vi masser af tips til pynt, der ikke bruger unødige ressourcer.

Gaver

Julegaver, ønskelister og pakkekalendere er noget, der kan stresse mange, men alligevel bringer smilet frem hos de fleste. Der er mange måder at håndtere gaverne, og vi har prøvet at ridse dem alle op. Som bonus får du en liste med over 100 oplevelsesgaver, så du nemt kan finde på en ikke-materialistisk julegave til hele familien, hvis du vil.

Mad

Juleaftens samlingspunkt og en stor del af alle juletraditionerne er maden. Vi har lavet den lækreste kødfri julemiddag, som du kan kopiere direkte eller bruge som supplement til den traditionelle julemiddag, hvis du vil snige en enkelt vegetarret eller to ind på bordet.

Mindfulness

Hygge og nærvær er det bedste ved julen. Men forpligtelser, familie og en pakket kalender kan også være overvældende. Derfor har vi fyldt magasinet med tips til en mere afslappende december. Du får redskaber og eftertænksomme artikler, der gør det let at sige ja til dig og nej tak til pligter.

Magasinet der kan bruges år for år.

Sustain Yearly Jul udkom officielt den 11. oktober 2018, men det har i virkeligheden ingen årstal og kan bruges år for år.

Hop ind i webshoppen her.

 

Vi glæder os helt vildt til at skyde en mere bæredygtig juletid i gang sammen med jer ♥

Tekst af Johanne Stenstrup, billeder af Andreas Raun

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

4 comments

 1. Ida

  Glæder mig til at få fingrene i det!

 2. Det ser smukt ud Johanne Glæder mig til at få fingrene i det, selv om julen synes langt væk…

 3. Marianne

  Kunne det tænkes at I ved næste udgivelse vil fejre det et sted i Esbjerg også ? 🙂

  • Sustain Daily

   Hej Marianne!
   Det kunne da være super spændende at komme til Esbjerg. Vi har som det ser ud lige nu ikke nogen forhandler i Esbjerg, men hvis du kender en lækker butik, hvor du tænker, at Sustain Yearly kunne passe perfekt ind, er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@sustaindaily.dk – og så kan det jo være, at vi kan få en aftale på plads og dermed svinge forbi Esbjerg ved næste udgivelse 🙂

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *