3 ting du også kan lufte

Det er ikke kun dit tøj, der kan have gavn af at blive luftet lidt. Luft omkring os giver friskhed, frihed og plads til det vigtige. Måske er der andet i dit liv end uldtrøjerne, der trænger til luft? Her er tre forslag:

Luft ud i kalenderen

Vi har tendens til at fylde kalenderen med aftaler og planer, bare fordi der er plads, og fordi mulighederne dukker op. Men indimellem kan det være sundt at lufte lidt ud i aftalerne. På den måde kan der blive bedre plads til de ting, der virkelig betyder noget – eller bare til at lave ingenting. Det er nemlig også ganske sundt.

Luft dig selv

Måske du også selv trænger til at blive luftet? Det er ganske nemt, du kan blot gå eller tage cyklen fremfor bil eller offentlig transport. Nu hvor solen begynder at kigge frem lidt oftere, er der næsten ingen undskyldning, og hvis du oven i købet har luftet ud i kalenderen, gør det måske ikke noget, at det tager lidt ekstra tid at nå din destination i forhold til den sædvanlige bustur – du kan også udnytte tiden og lytte til en god podcast imens.

Luft ud i dine ting

Tiden til forårsrengøring er lige om hjørnet. Det er en glimrende anledning til at få ryddet ud i dine ting. Ligesom luft i kalenderen giver luft omkring dig nemlig også bedre plads til det, der betyder noget. Sælg dine ting på et loppemarked, på Den Blå Avis, eller byt dem væk! Hvis du vil have mere inspiration til at leve med færre ting, kan du stadig nå at komme med, når vi viser filmen Minimalism i Århus torsdag d. 23/2.

 

Artiklen er skrevet af Caroline Frederiksen og illustreret af Signe Rosenkrands.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *