Oktober måneds udfordring: Lær noget nyt

Træernes løv er blevet krøllet og gult, og kalenderbladet siger nu, at det er oktober. Når dagene bliver kortere og vejret koldere, kommer vi helt naturligt til at tilbringe mere tid indendørs. Og denne tid er oplagt til at udfordre dig selv til at lære noget nyt!

Næste gang du hungrer efter en varm kop te og ny bog at læse, så sving forbi biblioteket og bevæg dig ned af faglitteraturens reolrækker. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lære noget om. Du kan læse om alt fra grøn omstilling til fake news eller fænomenet ”cradle to cradle”. Eller måske du elsker at kigge på fugle og gerne vil lære, hvilken slags, der bor i din have – eller læse den der memoire skrevet af din yndlingsmusiker? Hvad end du læser på papir, e-bogslæser eller lytter til dem, er bøger en kompakt og let måde at få adgang til ny viden.

Giver den klare efterårsluft dig imidlertid en masse energi og kriblende hænder, så kunne du også give dig i kast med at lære dig selv et håndværk. Er det ved at være på tide, at du kan lappe din egen cykel? Er i år året, hvor du endelig lærer at strikke, hækle, brodere eller sy? Eller måske du i dit køkken vil give dig i kast med din egen surdej eller afprøve det fermenteringsprojekt, som du aldrig fik fuldført sidste vinter? Uanset hvad findes der uanede mængder af step-by-step guides og YouTube videoer, der kan hjælpe dig igennem dit efterårsprojekt!

Vi håber, du vil kaste dig ud i at lære noget nyt sammen med os i oktober. Del endelig dine projekter med os på instagram ved at bruge #sustaindaily.

Tekst af Louise Thustrup, foto af Johanne Stenstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *