Bliv Sustain Daily Influencer

Får du også optur af at dele din passion for bæredygtighed med andre? Så er Danmarks første bæredygtige influencernetværk, Sustain Daily, måske noget for dig.

Hvad er en bæredygtig influencer?

Det vigtigste er, at du er passioneret omkring at leve mere bæredygtigt og at fortælle om det. Vi vil fortælle verden om det skønne bæredygtige liv, selvom det ikke ser helt ens ud for nogen af os. Ingen af os er perfekte, og vi er fan af at tage et skridt af gangen, for vi tror på at alle små og store skridt mod en mere bæredygtig livsstil tæller.

Alle i Sustain Daily Influencers har tilsluttet sig et fælles værdigrundlag, som bygger på fire kerneværdier:

  • Bæredygtighed
  • Mangfoldighed
  • Troværdighed
  • Handlekraft

Det er de værdier, der bringer os sammen, og hvis du kan tilslutte dig værdigrundlaget, hører du formentlig også til i netværket.

Fordelene ved et netværk

At være influencer kan både være udfordrende, overvældende og ensomt. Ved at blive en del af Sustain Daily Influencers indgår du i et netværk af begejstrede og støttende ildsjæle, som gerne vil gøre verden mere bæredygtig. Du får også adgang til Sustain Daily’s ressourcebank, mere trafik på dine online kanaler og mulighed for at bidrage til Sustain Daily’s webmagasin.

Din stil og dit budskab er helt dit eget, og det er der plads til i Sustain Daily Influencers – så længe vi står sammen om de bæredygtige værdier. Hvis du har en blog, står du selv for alt indhold og udseende, og kan frit indgå samarbejder med hvem du vil.

Lyder det som noget for dig? Så send os en mail på ditte@sustaindaily.dk

Hvem er det for?

Som blogger

Du har din egen blog med eget domæne, som du bruger til at formidle din bæredygtige livsstil. Det vigtigste er, at du er passioneret omkring din blog, og har lyst til at udvikle din blog samt indgå i et fællesskab af ligesindede.

Som anden influencer

Du har en offentlig profil på et eller flere sociale medier, og bruger dine kanaler til at formidle din bæredygtige livsstil. Det vigtigste er, at du er passioneret omkring dit indhold, og har lyst til at udvikle din stemme samt indgå i et fællesskab af ligesindede.