Om Sustain Daily

Sustain Daily er for dig, der ønsker at leve mere bæredygtigt.

Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

 

Vores rejse

September 2015: Tre bæredygtige bloggere Emma Slebsager, Johanne Stenstrup og Ditte Rosenquist mødes og beslutter at “lave noget sammen”. Det bliver hurtigt større end nogen af de tre kunne forestille sig, og et blognetværk og webmagasin fødes.

Vinter 2015: De får hurtigt samlet en gruppe på knap 20 bæredygtige bloggere, der i fællesskab formulerer det, der i dag stadig er Sustain Daily’s værdigrundlag.

Marts 2016: Sustaindaily.dk slår dørene op for første gang, og webmagasinet og blognetværket Sustain Daily går i luften.

Efterår 2016: Vi holder vores første filmvisninger af filmen “I Morgen”. Det er også i efteråret 2016, at vi første gang etablerer en frivillig redaktion.

Februar 2017: Vi holder vores anden filmvisning med filmen “Minimalism”. Filmen vises for over 300 mennesker i to byer.

Marts 2017: Sustain Daily fejrer et års fødseldag og annoncerer, at vi ønsker at lave papirmagasinet Sustain Yearly gennem en crowdfunding kampagne.

April 2017: Første sæson af Sustain Daily Podcast udkommer.

Maj 2017: Efter en succesfuld kampagne på Booomerang udkommer Sustain Yearly første år.

September 2017: Vi holder vores tredje filmvisning af filmen “River Blue”. Filmen vises for over 350 mennesker i tre byer.

Januar 2018: Vi lancerer vores anden crowdfunding for Sustain Yearly – Andet år. Denne gang på kickstarter for at udgive magasinet på to sprog.

April 2018: Sustain Yearly – andet år udkommer efter en succesfuld crowdfunding kampagne.

Sommer 2018: Blognetværket lukkes ned for at fokusere mere på magasiner og podcast.

Oktober 2018: Sustain Yearly Jul udkommer og bliver distribueret til mere end 150 bladkiosker landet over.

Oktober 2018: Tredje sæson af Sustain Daily Podcast udkommer og når over 40.000 downloads.

November 2018: Sustain Daily får eget hovedkvarter i Nordvest.

 

Sustain Daily er et samlingspunkt

I dag er først og fremmest Sustain Daily et fællesskab og samlingspunkt – fysisk og digitalt – for alle, der ønsker at leve mere bæredygtigt. Vi er til for dig, som er klar til at kigge på dine hverdagsvaner, men ikke ved, hvor du skal tage fat.

På webmagasinet deler vi artikler om alt fra økologisk mad til veganske sneakers og mikroplast. Du kan læse anmeldelser af bøger, film og podcasts, som gør dig klogere på klima, miljø og bæredygtiged. Vi blander konkrete guides, som hjælper dig i gang med de grønne vaner, med tænksomme essays og dybdegående interviews. Men vi er mere end et webmagasin – vi holder jævnligt events og filmvisninger, hvor du kan møde andre med interesse for bæredygtighed og få et skud nye idéer med hjem.

En gang om året samler vi det bedste indhold fra webmagasinet krydret med nye interviews, guides og tanker i årsmagasinet Sustain Yearly – et bæredygtigt livsstilsmagasin, som består af lige dele praktiske guides og stof til eftertanke.

 

Alle skridt tæller

Vi har ingen løftede pegefingre – og vi har ikke alle svarene. Det vigtigste princip for vores arbejde er, at alle skridt i den rigtige retning tæller. Du er med andre ord velkommen i klubben uanset, hvor du befinder dig på din rejse mod et mere bæredygtigt liv.

Du kan bruge Sustain Daily som et grønt tilflugtssted eller som et opslagsværk, når spørgsmål trænger sig på.

 

Hvem er vi?

Sustain Daily er stiftet af Ditte Rosenquist, Emma Slebsager og Johanne Stenstrup i efteråret 2015. Da vi mødtes, blev vi enige om, at der manglede et sted på nettet, hvor inspiration til en mere bæredygtig livsstil var samlet. Det startede som en tanke, voksede sig større og større og blev til webmagasinet og blognetværket Sustain Daily i marts 2016. I dag udvikles indholdet sammen med en frivillig redaktion som du kan møde lige her.

Kontakt os på kontakt@sustaindaily.dk.