Om Sustain Daily

Sustain Daily er for dig der ønsker at leve mere bæredygtigt.

Vi samler information om alle aspekter af en bæredygtig livsstil på ét sted og inspirerer dig til at ændre dine vaner – et skridt ad gangen mod en grønnere hverdag.

Sustain Daily er et samlingspunkt

Sustain Daily startede som et webmagasin og blognetværk, men blev hurtigere til mere. I dag er Sustain Daily et fællesskab og samlingspunkt – fysisk og digitalt – for alle, der ønsker at leve mere bæredygtigt. Vi er til for dig, som er klar til at kigge på dine hverdagsvaner, men ikke ved, hvor du skal tage fat.

På webmagasinet deler vi artikler om alt fra økologisk mad til veganske sneakers og mikroplast. Du kan læse anmeldelser af bøger, film og podcasts, som gør dig klogere på klima, miljø og bæredygtiged. Vi blander konkrete guides, som hjælper dig i gang med de grønne vaner, med tænksomme essays og dybdegående interviews. Men vi er mere end et webmagasin – vi holder jævnligt events og filmvisninger, hvor du kan møde andre med interesse for bæredygtighed og få et skud nye idéer med hjem.

En gang om året samler vi det bedste indhold fra webmagasinet krydret med nye interviews, guides og tanker i årsmagasinet Sustain Yearly – et bæredygtigt livsstilsmagasin, som består af lige dele praktiske guides og stof til eftertanke.

Webmagasinet; Sustain Yearly årsmagasin, Sustain Daily Influencers, Sustain Daily podcast

Alle skridt tæller

Vi har ingen løftede pegefingre – og vi har ikke alle svarene. Det vigtigste princip for vores arbejde er, at alle skridt i den rigtige retning tæller. Du er med andre ord velkommen i klubben uanset hvor du befinder dig på din rejse mod et mere bæredygtigt liv.

Du kan bruge Sustain Daily som et grønt tilflugtssted eller som et opslagsværk, når spørgsmål trænger sig på.

Hvem er vi?

Sustain Daily er stiftet af Ditte Rosenquist, Emma Slebsager og Johanne Stenstrup i efteråret 2015. Da vi mødtes, blev vi enige om, at der manglede et sted på nettet, hvor inspiration til en mere bæredygtig livsstil var samlet. Det startede som en tanke, voksede sig større og større og blev til webmagasinet og blognetværket Sustain Daily i marts 2016. I dag udvikles indholdet sammen med en frivillig redaktion, som du kan møde lige her.

Kontakt os på kontakt@sustaindaily.dk.