Bidrag med indhold

Du kan også udkomme på Sustaindaily.dk – Danmarks bæredygtige livsstilsmagasin – vi leder hele tiden efter frivillige bidrag.

Har du et bæredygtigt budskab?

Måske ved du rigtig meget om fermentering og restemad, ligger inde med faglig viden om cocktail-effekt eller måske har du bare nørdet vindueskarm-haver, boligindretning eller havkajak? Har du en historie eller et budskab du gerne vil dele, så skriv til os!

Fortæl kort om dig selv og giv et skarpt pitch af den artikel, du forestiller dig kunne passe ind i Sustain Dailys univers.

Vi leder ikke efter aktuelle breaking-news artikler. Til gengæld leder vi efter artikler med nærvær, faglighed og eftertanke. Artikler, der indeholder en håndgribelig viden eller erfaring, som kan hjælpe andre bæredygtighedsentusiaster med at gøre deres hverdag lettere.

Tag et kig på vores værdigrundlag samt vores eksisterende katagorier før du sender os dit pitch.

Send os et artikel-pitch hvis du har noget på hjerte – så former vi det i fællesskab til en færdig artikel, der passer ind på Sustain Daily. Alle artikler, der bliver udgivet er blevet til i fælles dialog mellem skribenten og redaktøren på webmagasinet.

Emner vi især leder efter:

Mad, bolig, beauty, ferier, have/altan, mindset, værdier, vaner, børn og familie

Send dit bidrag til vores redaktør Louise på louise.t@sustaindaily.dk