Back to top

Podcast: 10 tips til en grønnere sommer

Hvordan kan du gøre din sommer lidt grønnere? Altså lidt mere klimavenlig? Her er 10 sommerlige tip, fra os til dig, som du kan bruge, hvis du gerne vil gøre livet lidt mere bæredygtigt. De handler både om reparationer, mad, elektronik, vasketøj, strøm og skrald. Del gerne dit helt eget tip med os og de andre lyttere i kommentarfeltet nederst på siden.

10 tips til grønne sommeraktiviteter

  1. Reparér det, du ikke har fået repareret længe – tjek for eksempel ”visible mending” på YouTube
  2. Pluk vilde blomster (vil du vide mere, så lyt til podcasten om netop dette emne her
  3. Grill en grøntsag – gerne en NY grøntsag, du ikke kender. Eller en frugt. Og hashtag gerne et foto af det du griller med #SustainDaily på Instagram
  4. Brug solen til at blege dit nyvaskede sengetøj – hør hvordan du gør
  5. Sluk for varme og strøm, hvis du tager på ferie eller væk i nogle dage
  6. Få øje på skraldet – og saml det op!
  7. Prøv at grille plantefars eller plantepølser
  8. Ryd op i den kasse/bunke/skuffe du (helt sikkert) har med brugt elektronik – og hør den rigtig gode forklaring på hvorfor!
  9. Lav smoothies eller is ud af de rester, du har i frugtskålen eller grøntsagsskuffen
  10. Saml eller sank lidt sommerstemning til de kommende vintermåneder – det kan være alle mulige former for bær, frugter, planter og mange andre gode ting.

Du får også et bonustip om materialet hør – altså europæiske hør

Og her er nogle ekstra bonustip fra os til dig, som hænger sammen med tip nummer 10:

Nævnt i episoden:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Hvad er dit bedst tip til en grøn sommer?

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *