Privatlivspolitik

Hos Sustain Daily ønsker vi at inspirere til en bæredygtig livsstil og hjælpe dig til et grønnere liv. Det gør vi gennem denne hjemmeside, sociale kanaler, nyhedsmails og vores produkter i webshoppen.

Det skal altid være sikkert for dig, som bruger/læser/køber det, vi tilbyder. Derfor værner vi om dit privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Sustain Daily indsamler, deler og bruger dine personoplysninger. Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du denne privatlivspolitik.

1: Disse oplysninger indsamler vi

Hele vores side gør brug af cookies, som lagrer nogle oplysninger om dig. Det er især din adfærd på siden, som vi tracker via google analytics. Det gør vi for at hele tiden at følge med I, hvad læserne bedst kan lide, og for at blive bedre.

Hvis du klikker på et affiliatelink på siden, ligger det også en lille cookie på din computer, så det kan trackes, om du køber varen, hvilket udløser et lille beløb til os. På forhånd tak for det.

Hvis du skriver en kommentar, har vi brug for din e-mail for at vide, at du ikke er en robot eller spam.

Når du køber et produkt på shoppen, indsamler vi dine transaktionsoplysninger.

Betalingsaktiviteter udliciteres til vores betalingsbehandlere, og vi opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger i vores systemer. Vi indsamler også leveringsoplysninger (f.eks. din geografiske adresse) for at opfylde hver ordre.

Dine transaktionsoplysninger (altså hvilke varer, du har købt i webshoppen, samt dit navn og din adresse) giver os mulighed for at behandle din ordre og sende dig en nøjagtig regning. De hjælper os også til at kunne kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

2: Sådan deler vi oplysningerne

Dine oplysninger bliver IKKE solgt til en tredjepart. Vi deler udelukkende dine oplysninger med en tredjepart til at støtte eller fremme vores service. For eksempel hjemmesidesupport og hosting-udbydere, mailudbydere såsom MailChimp til professionel udsendelse af vores nyhedsbrev, og leveringstjenester såsom DAO til at sende dine pakker.

3: Sådan opbevarer vi persondata

Vi vil opbevare dine personoplysninger, hvor vi har et løbende legitimt behov for at gøre det, fx når du har sagt ja til vores nyhedsbrev.

Hvis du gør indsigelse mod vores indsamling og opbevaring af dine personoplysninger, vil vi notere os dette og respektere dine ønsker.

Vi sletter eller anonymiserer dine personoplysninger, når vi ikke længere behøver dem til forretningsmæssige behov eller af juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personoplysninger er blevet opbevaret i sikkerhedskopi-arkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning er muligt.

4: Dine rettigheder

Du kan altid tid kontakte os for at få oplyst hvilke data, vi har opbevaret om dig. Du kan også bede os om at slette dine personoplysninger. Du har ret til at modtage dine personlige oplysninger på en struktureret og anvendelig form. Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

5: Opdateringer til denne privatlivspolitik

Vi vil opdatere denne privatlivspolitik, når  juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger gør det nødvendigt. Vi vil indhente samtykke til eventuelle væsentlige ændringer til privatlivspolitikken, hvis og hvor dette kræves ved gældende databeskyttelseslove. Vi opfordrer dig til jævnligt at gennemgå denne side for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

6: Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os per e-mail på kontakt@sustaindaily.dk