Redaktionen

Sustain Dailys frivillige redaktion former alt indhold på sustaindaily.dk og vores andre platforme. De er alle dedikerede bæredygtighedsnørder og har fingeren på pulsen når det kommer til den grønne formidling. Hvis du også brænder inde med et bæredygtigt emne, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@sustaindaily.dk – det sker jævnligt, at vi godtager gæsteindlæg, hvis redaktionen finder, at de passer ind på siden.

 

 

 


Andreas Raun

Andreas er selvstændig fotograf og bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg. Han elsker at finde sjove bøger og andre skatte i genbrug, hvilket også præger indretningen i hjemmet. Andreas hjælper med at skyde smukke billeder til web og magasin, og lader sig gerne udfordre hvad end emnet er.


Caroline Frederiksen

Caroline læser en kandidat i digital design og kommunikation, og hun drømmer om en dag at kunne forene dette med sin interesse for bæredygtighed. Hun er vild med at eksperimentere med vegansk madlavning i køkkenet og prøver ihærdigt at overbevise alle hun kender om, at grøntsager virkelig er verdens 8. vidunder. Desuden har hun en forkærlighed for bøger, som hun har svært ved at forene med sin modstand mod overforbrug.


Mette Orup

Bæredygtighed og klimaretfærdighed ligger Mette meget på sinde, og hun har længe arbejdet på at sprede budskabet gennem arbejde og frivillige initiativer. Når hun ikke selv prøver at implementere mere holdbare vaner i sin egen hverdag, laver diverse gør-det-selv-projekter samt skriver og tager billeder for Sustain Daily, læser Mette miljø og bæredygtighedsvidenskab på Lund Universitet.

Siri Dannesboe

Med en uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i rygsækken og en kandidat i retorik på vej er Siri ikke i tvivl om, at hun skal kæmpe naturens kamp med snedigt sprog. Desuden er hun blevet bidt af en gal sejlbåd og elsker den beroligende og inspirerende virkning, havet og generelt naturen har på hende. De perfekte pendanter til det hurtige liv i byen.  


Cæcilie Kallehave

Cæcilie er inkarneret nordjyde med lyst til at udforske en mere bæredygtig hverdag, da hun tror på, at små ændringer i hverdagen kan gøre en stor forskel. Hun læser journalistik, og vil gerne formidle viden om bæredygtig livsstil igennem lyd, tekst og video. Når hun ikke eksperimenterer med vegetariske retter, bruger hun også en del tid på sin mentale sundhed med løbeture igennem skoven og ved vandet.

 

 

 

 

GemGem

GemGemGemGem