Redaktionen

 

Sustain Daily er stiftet af Ditte Rosenquist, Emma Slebsager og Johanne Stenstrup. De blev i sommeren 2015 enige om, at der manglede et sted på nettet, hvor inspiration til en mere bæredygtig livsstil var samlet. Det startede som en tanke, voksede sig større og større og blev til Sustain Daily i marts 2016. I dag udvikles indholdet sammen med en frivillig redaktion, som du kan lære bedre at kende nedenfor.

Du kan altid få fat i os på kontakt@sustaindaily.dk.

Johanne Stenstrup, presse- og samarbejdsansvarlig

Johanne er uddannet inden for design og marketing, og står bag bloggen bedremode.nu hvor hun deler ud af sin passion for bæredygtig mode. Til hverdag lever hun et dobbeltliv som halvt tjener, halvt iværksætter og prøver at samle alle tråde på Sustain Daily kontoret. Hun står også for magasinets visuelle retning, og håber snart at bæredygtighedens fodformede image forsvinder.

Skriv til Johanne på johanne@sustaindaily.dk.

Ditte Rosenquist, co-founder

Ditte har en faglig baggrund i miljøplanlægning fra Roskilde Universitet og har flere års erhvervserfaring med markedsføring af grønne løsninger. At skabe sammenhæng mellem virksomheder, organisationer, influencere og forbrugere omkring den grønne omstilling er noget af det hun er mest passioneret omkring.  Hun er til gengæld ikke en særlig stor fan af ‘brug og smid væk’-kulturen, men har en forkærlighed for genbrugsfund og smukke oplevelser i naturen, som hun deler på Instagram 

Skriv til Ditte på: ditte@sustaindaily.dk

Emma Slebsager, chefredaktør 

sin blog skriver Emma om alle de valg og fravalg, som tilsammen udgør et bæredygtigt liv. Hun elsker at lægge sine indkøb pænt frem og fotografere dem oppefra, og når hun ikke er i gang med dét, læser hun en kandidat i psykologi på KU og trækker i trådene bag scenen på Sustain Daily. Det er Emma, som holder øje med detaljerne og sikrer, at Sustain Daily står knivskarpt både indholdsmæssigt og værdimæssigt.

Skriv til Emma på emma@sustaindaily.dk

 

Ditte Hedegaard Davidsen

Ditte er freelancejournalist og stor fan af personer, virksomheder og initiativer, som arbejder for en mere bæredygtig fremtid. Hun tror på, at vores små valg i hverdagen gør en kæmpe forskel, og forsøger bl.a. at brede bæredygtige emner og initiativer længere ud på bloggen onegreenjournal.com – ofte med et personligt udgangspunkt. Bor i Nyborg med sin familie og er den eneste husejer på redaktionen.

Louise Thustrup

Louise har en enorm passion for litteratur som hun studerer ved Københavns Universitet og arbejder desuden som yogalærer. Hun har en særlig forkærlighed for minimalisme, miljø og langsom livsstil og tror på, at det er muligt at gøre verden til et mere rart sted igennem de valg vi træffer i hverdagen.

Andreas Raun

Andreas er selvstændig fotograf og bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg. Han elsker at finde sjove bøger og andre skatte i genbrug, hvilket også præger indretningen i hjemmet. Andreas hjælper med at skyde smukke billeder til web og magasin, og lader sig gerne udfordre hvad end emnet er.

Caroline Frederiksen

Caroline læser en kandidat i digital design og kommunikation, og hun drømmer om en dag at kunne forene dette med sin interesse for bæredygtighed. Hun er vild med at eksperimentere med vegansk madlavning i køkkenet og prøver ihærdigt at overbevise alle hun kender om, at grøntsager virkelig er verdens 8. vidunder. Desuden har hun en forkærlighed for bøger, som hun har svært ved at forene med sin modstand mod overforbrug.

Mette Orup

Bæredygtighed og klimaretfærdighed ligger Mette meget på sinde, og hun har længe arbejdet på at sprede budskabet gennem arbejde og frivillige initiativer. Når hun ikke selv prøver at implementere mere holdbare vaner i sin egen hverdag, laver diverse gør-det-selv-projekter samt skriver og tager billeder for Sustain Daily, læser Mette miljø og bæredygtighedsvidenskab på Lund Universitet.  

Siri Dannesboe

 

GemGem

GemGemGemGem