Back to top

Sustain Daily Podcast: Bæredygtig ferie i Danmark

Sommeren 2020 står lige for døren og i denne uge kan du blive inspireret, hvis du ikke har planlagt din ferie endnu. Der er både tips til dig, der har penge at bruge, og til dig der lever på et budget. Du får konkrete tips til steder og muligheder i vores smukke land, for der er så meget at opleve i Danmark. Og til slut får du også et godt tip, du måske ikke har tænkt over før, hvis du skal på budgetferie. Lyt med og bliv ferieklar på den bæredygtige måde i dagens udgave af Sustain Daily podcast.

Ferie i coronatid er ikke helt ukompliceret. Nu skal du nemlig ikke kun tænke på hvad du har lyst til og hvor du har lyst til at tage hen. Du skal også på åbne eller lukkede grænser, restriktioner i andre lande og om dem, du har tænkt dig at besøge, er ok med at du kommer. Men udfordringer er til for at løses, og derfor taler vi i dag om alle de fantastiske ferier man kan have i Danmark, alle de fede ferier vi selv har haft, og alle de ferier i vores smukke land, som vi drømmer om at have.

Du kan høre om:

  • Emma og Johannes nuværende ferieplaner, deres bedste ferier nogensinde og om deres drømmeferie i to kategorier, nemlig budgetferie og luksusferie.
  • Emmas drøm er en vandreferie i Danmark
  • Johannes drøm er at isolere sig en uges tid om efteråret/vinteren i et sommerhus med nutellamadder, gulerødder og gode bøger
  • Johannes drøm er at bo på hotel eller i en lejlighed i en dansk by, for eksempel Skagen, hvor hun kan og leje bil eller elcykel og udforske områdets kulturelle tilbud – eller en uge på sommerhøjskole
  • Emmas drøm er en tur på en bed and breakfast eller et pensionat med hele familien i en uge – eller på et badehotel langs kysten

Har du i øvrigt et spørgsmål du gerne vil have vi tager op i Sustain Daily podcast? Nu har vi åbnet for, at alle kan stille spørgsmål til os. Kontakt os her.

Nævnt i episoden:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser.

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Dagens spørgsmål:

Hvad er dit bedste tip til ferie i Danmark?

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *