Back to top

S6E23: Tilbage til de gode vaner

Denne epsiode er sponsoreret af Zetland

Synes du også, at det har været en lidt mærkelig første del af 2020? Har du ligesom os haft nogle udfordringer med at beholde eller gennemføre dine gode, grønne vaner? Vi skal til at vende tilbage til hverdagen, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at vedligeholde de forandringer, du måske har skabt indtil nu. Så lyt til denne episode af Sustain Daily podcast og lad os hjælpe dig på vej mod en forhåbentlig stadig grøn og bæredygtig anden halvdel af 2020.

Vi deler vores største udfordringer og vores planer for resten af 2020 med dig. Både på det professionelle og på det personlige plan. Johanne har fået og kommer til at få meget mere ”tøj” ind i sit liv. Og for Emma handler det om ro på ”de store linjer”. Du kan også høre om vores planer for podcasten her, og hvordan du kan være med til at sætte dit præg på indholdet og efteråret.

 

 

Du kan høre om:

Emmas ønsker for det kommende halve år:

  • At bibeholde sin fokus på ”ro”, selvom hun og familien har kastet sig ud i at købe nabolejligheden og skal til at renovere den
  • At følge sit ”væredygtighedsmål” om at arbejde mindre til efteråret (såfremt Corona tillader det)
  • At få repareret sin lædertaske, som hun er enormt glad for

Johannes ønsker for det kommende halve år:

  • At der kommer til at ske hende noget godt! Hvad ved hun ikke præcist, men hun har downsizet Sustain Daily for at give det bæredygtige tøj – og tøj generelt – mere fokus i sit arbejdsliv. Det er blevet til Bogen ”Klæd Dig Bedre” og podcasten ”Bedre Mode”.
  • At hun får ”styr på den dér frokost” – den evige kilde til uro i hendes liv. For hun glemmer at spise frokost, og hun interesserer sig ikke for at lave mad!
  • At hun husker at købe økologiske bind, når de er på tilbud

Zetlands tilbud til lytterne:

Få de første to måneder for 50 kroner ved at tilmelde dig her

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *