Back to top

S6E25 Bæredygtigt Bryllup Del 1

Denne episode er sponsoreret af Zetland https://www.zetland.dk/kampagne/sustaindaily

Har du også gjort dig tanker om, hvordan du kan holde en mere bæredygtig fest eller et bryllup? Eller hvordan du som gæst kan være mere bæredygtig? Så er der her to vigtige afsnit for dig. For du kommer i denne og i den næste episode til at få masser af tips til bæredygtigt brullyp og fester, både når det gælder maden, tøjet, pynten, gaveønskerne og ringene. Både fra os, Emma og Johanne, og fra Clara og Alexandra, som er Sustain Yearlys nye redaktører.

Vi har så meget på hjerte omkring bryllypper, at vi har delt afsnittet op i to dele. I denne første del taler vi om maden og tøjet.  Du kan høre om to bryllupper, hvor der blev lavet vegansk og vegetarisk mad, og du kan høre brudene fra de to bryllupper fortælle, hvad de gjorde med deres kjoler i bæredygtighedens navn. Kom med til bryllup og lad dig inspirere.

Du kan høre om:

  • De fire værter i dagens episode: Clara og Emma som begge er gift, og Alexandra og Johanne, som ikke er gift endnu – men Johanne som dog er ringforlovet
  • Sustain Yearly fest som er lige på trapperne – støt og køb dit eksemplar her.

Skal du giftes i 2021?

Så har vi et godt tilbud til dig – lige nu er vi igang med crowdfunding for vores seneste magasin, Sustain Yearly Fest, og i den forbindelse har vi sammensat en skøn forkælelsespakke til en kommende brud. En smuk bodystocking fra Underprotection, lækre produkter fra Derma og Isangs samt et rabatkort til økologiske bryllupsblomster. Find hele herligheden her.

Hvad serverer man til et bæredygtigt bryllup?

  • Hvordan man forbereder sig bedst sammen med kokken, hvis man vil servere vegansk eller vegetarisk mad
  • Hvordan du kan få mindst muligt madspild ved et bryllup
  • Hvad du kan gøre ved maden, der er tilovers

Hvad skal du have på til et bæredygtig bryllup?

  • Hvordan man som brud og gom kan være bæredygtige i sit tøjvalg
  • Hvordan gæsterne også kan være bæredygtige med festtøjet
  • Om man egentlig kan tillade sig at skrive i invitationen, at gæsterne ikke behøver at købe nyt tøj til festen?

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Dagens spørgsmål:

Fortæl os hvad du selv har oplevet med bæredygtigt tøj/mad til bryllup eller store fester?

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *