Back to top

S6E27 Elsk naturen med Martin Keller

Denne episode er sponsoreret af Zetland

Ser du naturen? Ser du dyrene i naturen? Føler du dig et med naturen? Og får du nok af naturen? Hvis ikke du er klar over det, så kan naturen gøre underværker for dig og dit velbefindende. Tag ud i naturen sammen med os og naturekspert, passioneret naturelsker og historiefortæller Martin Keller, som giver dig tips til, hvordan du kan opleve naturen på en ny måde.

Kom med en tur ud i naturen og hør hvordan Martin Keller finder spænding i havørne, krager og mus, for eksempel. Vi har en indsigtsfuld samtale om natur og biodiversitet – eller rettere sagt, manglen på biodiversitet, om naturbegejstring, naturformidling og mere. Vi giver dig også konkrete tips til, hvordan du kan få mere ud af naturen.

Du kan høre om:

  • At vi har et tab på cirka 70% insekter de sidste 40 år, vi har mistet cirka 80% frøer i Danmark, der er forsvundet tre millioner fugle , og hvorfor det er rigtig dårlige nyheder for os mennesker
  • Hvordan vores hjerner bliver stimuleret af naturen
  • Emma og Johanne der som ærke-Københavnere har brug for naturen
  • Hvad du selvkan gøre lige nu og her, hvis du er en af dem, der ikke får din daglige dosis af naturen, fordi du bor midt i ”byen”
  • Og så kan du få historien om, hvordan Martin selv måtte ”gætte en lort” da han fandt en kæmpe en af slagsen på en skovsti i Uganda – en lort der tilhører en af verdens mest truede dyrearter

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser.

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Dagens spørgsmål:

Hvad betyder naturen for dig?

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *