Back to top

Sælg mere på loppemarked

Annonce: Indlægget er udgivet i samarbejde med Lidkøb

Loppemarkedssæsonen er ved at være over os, og du har måske planer om at bruge forårets fridage på at rydde ud og sælge lidt videre. Det forstår vi godt. Der er ikke noget bedre ned at komme bunkerne til livs og se sine ting bringe glæde hos andre.

Men det er ikke altid en fryd at stå på et loppemarked med klædeskabets skatte til skue. Det usikre danske vejr kan spille dig et puds, og det kan være hårdt at håndtere mange skambud på dine gode ting. Derfor vil vi i dag introducere et andet koncept. Nemlig Lidkøb, som er loppemarked på den lette (og indendørs) måde. Du skal bare samle dit tøj sammen, tage det med ned i en af deres butikker, hænge det på et stativ og vente på, at der dukker den rigtige køber op – altså mens du sidder et andet sted og laver andre ting.

For to uger siden ryddede vi i redaktionen ud i vores klædeskabe og fik lov at fylde en reol hos Lidkøb for at teste konceptet. Vi ankom uden forventninger, men gik derfra med julelys i øjnene. Læs vores tips til at sælge mere på loppemarked, eller hop direkte forbi Lidkøbs hjemmeside og book din egen stand (rabatkode nederst i artiklen)

Hav en flot, og fyldt stand

Du kan have mere end du tror, på stativerne hos Lidkøb. Vi havde helt sikkert for lidt med, og udnyttede heller ikke muligheden for at fylde op løbende. Derfor er vores bedste råd at du fylder op, så tøjet hænger flot og dine ting ser sig godt ud. En overproppet stand er ikke fedt, men det er næsten værre hvis der hænger for lidt og folk tror at standen allerede er rippet for det bedste. Vi solgte alle de gode ting på de første 5 dage, hvorefter salget dykkede. Hold øje med dine salg online, og fyld op løbende.

Sæt den laveste pris, du er glad for at sælge for

Hos Lidkøb kan kunderne ikke prutte om priserne, så hvis de synes, dine ting er for dyre, så køber de ikke. Hvis du gerne vil sende dine ting videre, er det derfor en god idé at sætte den laveste pris, du har det godt med. På den måde er der større sandsynlighed for, at du ikke skal hente så meget bagefter.

Vi havde sat mange ting til 30 og 50 kroner, hvilket virkede populært. Men det kommer selvfølgelig an på, hvad du har til salg.

 

Hvordan fungerer Lidkøb?

Lidkøb er loppemarked på den lette måde. Det fungerer kort fortalt sådan, at du sælger dine ting i en butik i stedet for på et loppemarked. Du behøver altså ikke at være der selv – smart! Vi var kæmpe fans af konceptet og skal helt sikkert tilbage både som sælgere og købere. Hele processen fra du finder dine ting frem derhjemme, til de er solgt hos Lidkøb, ser sådan her ud:

  1. Ryd ud i dine skabe og book en stand på hjemmesiden.
  2. Registrer dine ting online hjemmefra, inden din periode starter
  3. Tag forbi butikken med dine ting. Du får udleveret en række labels (baseret på det, du har registreret) og en labelpistol.
  4. Sæt din stand flot op og sæt labels på dine ting
  5. Tag hjem igen og følg med online i alt, hvad du sælger
  6. Når perioden er slut, overfører Lidkøb overfører automatisk pengene til dig, og du kan hente de ting, som måske ikke blev solgt.

Pas på, når du tager hen i butikken med dine ting – du kan hurtigt få lyst til at shoppe alle pengene op! Netop dét overraskede os mest: Hvor godt et udvalg, der var. Hele redaktionen fandt ting, de fik lyst til at tage med hjem. Derfor vil vi også gerne anbefale Lidkøb som destination til din næste venindedag. Det er et fantastisk alternativ til et storcenter, hvor shopping kan nydes med god samvittighed, udvalget er virkelig stort, og caféen i hjørnet super hyggelig.

Lidkøb har to butikker. En på Østerbro, som vi besøgte, og en i Gladsaxe.

Rabatkode: Få 50kr i rabat på en stand i resten af april med koden “sustaindaily”

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *