Back to top

Seje virksomheder du skal kende…

ifølge Sustain Daily influencers – og læserne

Månedens udfordring i februar var at følge en grøn virksomhed, og på Instagram har vi i løbet af de sidste uger forsøgt at give gode råd til, hvilke butikker der er et klik værd. Har du misset dem? Så kommer der en opsamling liger her.

Hver måned viser vi dig, hvordan Sustain Daily influencers har fortolket månedens udfordring. Og hvis du har leget med på #sustaindaily, kan det også være dig, der får en plads på listen!

LØS Market er alles favorit

Camilla Tromborg fremhævede LØS market på sin Instagram – og dem kan man jo også kun elske.

This month’s challenge from @sustaindaily is to follow and support local, sustainable businesses. I have so many small businesses that I admire and follow, but today I want to make a little shoutout to @loesmarket 🌿 LØS Market is the first bulk, packagefree grocery shop which opened in Denmark. Here you can bring your own glasses, containers or produce bags and fill them up with food and thereby avoid all kind of packaging. I sincerely hope that this inspires others around in Denmark, and that shops like these will become more and more accessible to a lot of people 🙌🏼 #sustaindaily #sustainable #sustainability #løsmarket #packagefree #lesswaste #zerowaste #miljø #bæredygtighed #sustainablebusiness #ecofriendly #plasticfree

Et opslag delt af Camilla Tromborg (@camillatromborg) den

Kirstine valgte at bruge – og følge – en grøn frisør

Vi tænker tit på produkt-brands når vi tænker små grønne forretninger, men din lokale økologiske frisør kan også have brug for lidt digital medvind. Kirstine tog det skridtet videre og blev klippet.

Den bedste liste af bæredygtige modebrands

Hvis vi skal shoppe bæredygtigt tøj, er der én liste på nettet, vi altid kigger mod. Det er nemlig Johannes shoppingliste på bedremode.nu.

Et tagselvbord af gode brands

Da vi selv delte et billede og bad jer om at tagge de sejeste bæredygtige virksomheder, kom der gang i kommentarsporet. Læs med, hvis du vil have dit instafeed fyldt op med grøn inspiration hver dag.

Læserne elsker Suztains varer hos Normal

Anne Holm Vester har været på indkøb i Normal, og uploadet et billede under #sustaindaily. Det er både en shout-out til billigkæden og til den seje webshop (og vores navne-bror) Suztain.

 

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

2 comments

  1. I Århus er der også fornyeligt åbnede en lille bæredygtigt købmand, der ligesom LØS Market sælger tørvarer i løsvægt. Købmanden RAA Aarhus er beliggende på godsbanen og har åbent onsdag 16-18:30 og lørdage 11-15 – super godt alternativ til os der bor i Århus.

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *