Back to top

Klubben

Vi hjælper dig igennem den bæredygtige jungle

Velkommen i det bæredygtige fællesskab

Få råd og vejledning fra os og vores netværk af bæredygtighedsnørder og bliv hver måned inspireret til, hvordan du kan tage dine næste sikre skridt mod en mere bæredygtig livsstil – uden dårlig samvittighed.

Vi er alle sammen på en bæredygtig rejse

Rejsen ser forskellig ud for alle, og derfor findes der ikke ét rigtigt svar

Det er ikke fordi, vi ikke ved, at den bæredygtige omstilling kræver en kæmpe livsstilsomlægning af os alle. Men på Sustain Daily tager vi den omlægning gradvist, et skridt ad gangen.

Men hvad er det næste skridt egentlig? Og hvor går du hen, hvis du gerne vil have klare råd, fra nogen som også er på den rejse?

Vi har skabt Bæredygtighedsklubben for at kunne være tættere på dig, mens du er på denne rejse mod en mere bæredygtig livsstil.

Bæredygtighedsklubben er

  • Et fællesskab for alle, der prøver at leve mere bæredygtigt og altid er åbne for det næste skridt.
  • Et fællesskab for os, der bliver kaldt hippier den ene dag og den næste føler os frygteligt utilstrækkelige.
  • Et fællesskab for dig, der er dybt bekymret for klodens tilstand, men ikke ønsker at flytte ud i en skov og være selvforsynende.
  • En medlemssklub uden binding, hvor du får dine egne bæredygtighedsnørder, der altid er klar til at guide dig igennem den bæredygtige jungle.

For kun 59 kr. pr. måned får du

1

Svar på dine spørgsmål og dilemmaer

Medlemmer af Bæredygtighedsklubben får eksklusiv mulighed for at stille spørgsmål som vi undersøger og tager op i podcasten. I vores populære podcast, Sustain Daily Podcast, vil vi hver uge svare på et spørgsmål fra en lytter fra Klubben.
Når vi ikke alle spørgsmål i podcasten, får du svar gennem en artikel eller en post på instagram. Det er altså dig, der har indflydelse på indholdet her på siden.

2

Gratis online foredrag

Hver måned kan du komme med til et online foredrag, designet til at hjælpe dig med at få en bedre og mere bæredygtig livsstil. Hver måned stiller Johanne Stenstrup skarpt på et nyt emne, og du får adgang til alle tidligere online foredrag som en del af Klubben.
Januar måneds online foredrag kommer til at handle om bæredygtig ambitioner uden dårlig samvittighed

3

20 % rabat på alle produkter

På webshoppen finder du udover Sustain Yearly et håndplukket udvalg af internationale magasiner og kontorprodukter, der hjælper dig til en mere bæredygtig livsstil. Som medlem af Klubben får du altid 20% på alle produkter inklusiv vores online kurser og foredrag.

4

Sustain Yearly

Er du medlem af Bæredygtighedsklubben i 3 måneder eller mere, modtager du automatisk alle vores kommende Sustain Yearly magasiner når de udkommer. Er du medlem i 6 måneder eller mere, får du endnu flere fordele og rabatter. Læs mere om dine fordele som medlem af Bæredygtighedsklubben og hvordan det fungerer nedenfor.

Flere fordele med tiden

Vær med på hele rejsen

Bæredygtighedsklubben er for dig, der gerne vil have en guide med på din bæredygtige rejse. Hvis du lader Sustain Daily være den guide, lover vi at være med på alle skridt.

Bæredygtighedsklubben er først og fremmest et vidensabonnement. Det er et netværk og et fællesskab, hvor du og vi kan dele al vores viden og erfaringer med hinanden. Og en del af den viden, vi har, samler vi og udgiver i Sustain Yearly.

Når du har været medlem i 3 måneder:

Opgraderes du til Magasinmedlem, hvilket betyder, at du modtager Sustain Yearly (værdi 193 kr.) så snart det udkommer – uden at skulle betale for det.

Når du har været medlem i 6 måneder:

Opgraderes du til MagasinPlusmedlem, hvilket betyder, at du modtager Sustain Yearly så snart det udkommer – både på print og digitalt (værdi 343 kr.) – og fremover vil kunne købe samtlige Sustain Yearly magasiner med 50% rabat.

Jeg vil dele mit netværk med dig

Dine spørgsmål bliver mine spørgsmål

Hej, jeg er Johanne Stenstrup og er medstifter af Sustain Daily.

Jeg lever i dag af at være bæredygtighedsnørd, og jeg kunne godt tænke mig at være din personlige nørd!

Hvis du har mødt mig i virkeligheden, ved du, at jeg har en holdning eller et svar til næsten alle bæredygtige spørgsmål. Lige fra hvor du finder plastikfri glimmer til hvad der er “mest bæredygtigt” i en given situation. Og hvis jeg ikke kender svaret, ved jeg nok, hvem der gør! Og der er stor chance for, at jeg allerede har snakket med dem tidligere.

Som professionel bæredygtighedsnørd har jeg nemlig efterhånden fået opbygget mig et stort netværk af andre bæredygtige nørder, forskere, eksperter og interessenter. Og det netværk vil jeg gerne trække på – for at du kan få svar på netop dine spørgsmål og dilemmaer.

Noget af det jeg elsker mest, er at tale med andre nørder for at afdække flest mulige nuancer af den bæredygtige livsstil. Derfor er det min plan at holde 12 online foredrag i 2020. Nogle alene og andre i samarbejde med Danmarks førende bæredygtighedsnørder inden for emner, hvor jeg selv kommer til kort.

Som medlem af Bæredygtighedsklubben får du adgang til alt dét!

Bestem indholdet i din yndlingspodcast

Kun Klubmedlemmer kan stille spørgsmål til Sustain Daily Podcast

Sustain Daily Podcast er blevet downloadet mere end 130.000 gange siden vi gik i luften i 2017. I mere end 60 episoder har vi inspireret lytterne til en mere bæredygtig hverdag. Vi deler op- og nedture, de personlige sejre og de svære sider af livet som bevidst forbruger og klimabekymret menneske.

Bag podcasten står Emma Slebsager og Johanne Stenstrup, og vi elsker at dykke ned i forskellige emner for at give vores lyttere konkrete råd til nye bæredygtige vaner. Men endnu mere holder vi af at tage jer med i vores tanker og udfordringer, mens vi implimenterer de vaner.

Vi modtager hver uge spørgsmål og ønsker fra lytterne, og vi ville sådan ønske, at vi kunne opfylde dem alle. Men vi kan opfylde dine, hvis du er medlem i Sustain Daily Klubben.

Sustain Daily Podcast i 2020 – mere plads til dine dilemmaer

I 2020 vil Sustain Daily Podcast genopstå i et nyt format. Fra 1. februar vil podcasten udkomme hver uge – uden pauser. Det har vi valgt for at give endnu mere plads til netop jeres ønsker og dilemmaer.

Hver måned får du ét langt interview med en ekspert. Her lærer vi sammen om nye måder at leve bæredygtigt. Derudover får du hver måned tre episoder, hvor Johanne og Emma svarer på spørgsmål og dilemmaer fra lytterne – men ikke bare alle lyttere – lyttere, der er medlem af Bæredygtighedsklubben.

Du får altså en eksklusiv mulighed for at forme indholdet i din yndlingspodcat. 

Og du får ikke bare en sludder for en sladder. Vi tager dine spørgsmål seriøst, laver research, belyser dem fra forskellige sider og hvis det er nødvendigt, inddrager vi viden fra vores store netværk af bæredygtige nørder og eksperter.

Sustain Yearly i 2020

Glæd dig til disse udgivelser

Sustain Yearly Fjerde år – Det bæredygtige mindset

Udkommer slut april 2020

Den bæredygtige og klimabevidste livsstil kræver en omstilling af din tankegang. En slags mental omstilling. Og netop det er et væsentligt – hvis ikke det mest væsentlige – element i klimakampen for at kunne skabe vedvarende og holdbare livsstilsændringer. 

Det er vores overbevisning, at den bæredygtige livsstil både skal kunne rumme glæde, fest og farver – samtidig med, at du hele tiden bliver klogere, udfordrer dig selv og tager nye skridt mod grønnere vaner. Med Sustain Yearly Fjerde år vil vi sætte fokus på vanernes magt, på forbrug og på at skabe en hverdag med et bæredygtigt mindset og overskud både til store omlægninger og til at kunne sige pyt.

Sustain Yearly – Stil

Udkommer oktober 2020

Modebranchen er blandt de allermest forurenende i verden, men vi skal alle sammen have tøj på hver dag. Det er udgangspunktet for Sustain Yearly Stil, der kredser om emner som: Garderobe, personlige stil, shoppevaner, skønhed og make-up samt kreativitet og håndværk.

Kom med i Klubben i dag

Betal pr. måned eller for et helt år