Back to top

Sustain Daily Podcast: 17 ting vi ikke længere køber

Dagens afsnit af Sustain Daily podcast er sponsoreret af Blue City.

Har du ligesom os udviklet dig gennem de seneste år og er holdt op med at købe en masse ting, som du før måske købte på “autopilot”? Det er vi. Og det er vi både, fordi vi er blevet mere bevidste, vi er blevet klogere, og fordi vi tænker mere over tingene, end vi gjorde før. Få et lydmæssigt klap på skulderen i denne episode, hvis du også er holdt op med at købe ting bare for at købe, eller bliv inspireret til, hvad du måske heller ikke har brug for at købe mere.

Vi er ikke blevet “zero waste minimalister”, men der er alligevel ting, der ikke finder vej ind i vores liv mere. Vi gennemgår i denne episode, hvad vi købte engang og hvad vi absolut ikke køber længere – og ikke mindst hvorfor. Er det noget, der batter i klimaregnskabet og i dit eget budget? Måske ikke lige umiddelbart. Men hvis du lægger det hele sammen, så giver det alligevel.

Kom med på en rundtur og hør om de ting, vi ikke køber mere, som vi plejede at bruge:

  • I køkkenet
  • På badeværelset
  • I garderoben
  • Ved skrivebordet
  • Og det, der skal i vaser

Nævnt i episoden:

 Rettelse ift episoden

Vi er blevet opmærksomme på, at det ikke er DR’s pigekor der har lavet den fine sang om indholdet i toilettet, men kommer fra denne kampagne.

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

 

Hvad køber DU ikke længere? Både af ting, der er på vores liste eller ting, der ikke er på vores liste.

 

 

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *