Back to top

Sustain Daily Podcast: Bæredygtige gaver

Hvad er en god gave? Er ønskelister gode eller dårlige? Hvordan kan du påvirke din egen familie, hvis du synes, der skal ændres på julegavetraditionerne? Og ikke mindst: Hvornår skal du påvirke familien, hvis du gerne vil have ændret noget? Det er ikke i december eller juleaften, kan vi afsløre… Dagens afsnit af Sustain Daily Podcast handler om gaver i alle afskygninger. Vi giver vores bud på, hvordan man kan løse forskellige gavedilemmaer, og svarer på spørgsmål fra publikum. Afsnittet er nemlig optaget live foran et spørgelystent publikum i butikken Res-Res på Nørrebro i København.

I podcastepisoden giver vi dig en række idéer til bæredygtige gaver, som du kan ønske dig eller forære væk til andre. På listen finder du for eksempel:

  • Oplevelser i mange afskygninger (vil du se en liste med 100 idéer til oplevelsesgaver, skal du have fat Sustain Yearly Jul)
  • Spiselige ting
  • Praktiske gaver
  • Genbrugsgaver
  • Og en række gode forslag fra publikum!

Du kan også høre om:

  • Hvad en god gave er for Johanne og Emma
  • Hvordan Emmas familie holder gavefri jul (bortset fra den famøse tradition kaldet tag-det-med-du-har-liggende-derhjemme-og-ikke-gider-at-have-længere-pakkelegen.
  • Johannes families én-gaves-princip og hvorfor det blev indført
  • Det år, Johanne syede toilettasker til alle, og Emmas familie udvekslede lakridser

Nævnt i denne episode:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Hvilken julegavetradition har du? Og hvilken kunne du godt tænke dig?

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *