Back to top

Sustain Daily Podcast – Episode 5: Sæt fokus på bæredygtighed

Hvorfor er der ikke flere, som snakker om bæredygtighed, og hvordan vi lever det gode bæredygtige liv? Det har vi tænkt meget over – især efter vores besøg på Folkemødet. Hvorfor er bæredygtighed ikke blandt de emner, der diskuteres mest på Folkemødet, når nu det er det vigtigste i hele verden? Dagens podcastepisode handler om, hvordan vi hver især kan blive bedre til at snakke om bæredygtighed, så det kan komme endnu mere i fokus!

Abonner via Soundcloud • Abonner via iTunes

Episode 5: Sæt fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er ikke særlig meget i fokus blandt de etablerede medier, politikere og organisationer. Især når det handler om, hvordan vi hver især lever, shopper, spiser og klæder os på. Hvordan kan det være? Og hvad kan vi gøre for, at det bliver anderledes? Hør med, når Johanne og Emma fortæller, hvordan de tager snakken op og sætter fokus på bæredygtighed. Måske bliver du inspireret til selv at sætte bæredygtighed endnu mere på dagsordenen.

Du kan høre om:

  • Sustain Daily på Folkemødet 2017
  • Johanne og Emmas oplevelser som paneldeltagere
  • Hvorfor virksomheder ser en fidus i at være bæredygtige
  • Hvordan Johanne klæder sig på for at invitere til nysgerrighed
  • Emmas råd til at møde kritik med modsat nysgerrighed
  • En amatørvegetar, som stjal rampelyset
  • Hvorfor der er brug for mange stemmer i debatten
  • Vores mål for Folkemødet i 2018
  • En anbefaling af podcasten The Biggest Story in the World

Vil du have 10 hurtige tips til at gøre en forskel? Læs med her. 

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til dagens episode, en idé til et emne vi skal tage op, spørgsmål, kritik eller nye perspektiver. Skriv i kommentarfeltet her, find os på facebook eller instagram, eller send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk.

Vi høres ved i næste uge, hvor vi har meget mere om bæredygtighed til dig!

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *