Back to top

Sustain Daily Podcast – Episode 7: Tilbage på arbejde

Redaktionen er vendt tilbage fra ferien, og det samme er Sustain Daily Podcast! Det betyder, at du igen kan finde os i din podcast-app eller her på webmagasinet lørdag morgen.

Sommerpausen er ovre, og efter at juli måned for mange af os har stået i feriestemningens tegn, venter forskellige hverdage på den anden side – også på Sustain Daily-redaktionen. I denne korte post-ferie-episode taler vi om, hvad en måneds pause har lært os, og hvad der kommer til at ske hos Sustain Daily i årets anden halvdel.

Abonner via Soundcloud • Abonner via iTunes 

Episode 7: Tilbage på arbejde

Efter en måneds pause reflekterer Johanne og Emma over, hvad fire uger med nedsat tempo har lært dem. Kan man tage sine pausevaner med ind i hverdagen? Og hvordan gør man? Alt dette prøver vi at svare på i Sustain Daily podcast episode 7, hvor vi også retter blikket mod efteråret. Denne uges podcastepisode er en kortere episode for at få os alle op i gear igen.

Du kan høre om:

  • Hvordan Emma og Johanne brugte deres juli måned
  • Udfordringer ved at holde pause
  • Hvorfor bær er feriemad for både Emma og Johanne
  • Efterårstanker for Sustain Daily
  • Hvordan vi vil tage sommerens ro med os ind i efteråret – og hvordan du også kan gøre det
  • Planer for Sustain Daily podcast sæson 1

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til dagens episode, en idé til et emne vi skal tage op, spørgsmål, kritik eller nye perspektiver. Skriv i kommentarfeltet her, find os på facebook eller instagram eller send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk.

Vi høres ved i næste uge!

GemGem

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *