Back to top

Sustain Daily Podcast – Episode 9: Eco-influencers

I denne uges podcast taler vi om at dele sine bæredygtige handlinger på internettet. Vi kan nemlig nogle gange blive i tvivl, hvorvidt det at tage smukke billeder af vores vegetarmad, økologiske t-shirts eller genbrugsmøbler rykker noget, eller om det bare er et stort egoprojekt.

Abonner via Soundcloud • Abonner via iTunes 

Episode 9: Eco-influencers

Hør med, når vi taler om, hvordan summen af alle, som spreder budskabet om et bæredygtig liv, rykker ved de etablerede systemer. De mange stemmer giver os en fornemmelse af, at vi er fælles om at rykke den grønne omstilling. Vi løfter også sløret for Sustain Daily’s intentioner om at bringe alle grønne influencere sammen, og hvordan du kan blive en del af vores influencer netværk 2.0.

Du kan høre om:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til dagens episode, en idé til et emne vi skal tage op, spørgsmål, kritik eller nye perspektiver. Skriv i kommentarfeltet her, find os på facebook eller instagram eller send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk.

Vi høres ved i næste uge!

GemGem

GemGem

GemGem

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

2 comments

  1. Vibeke

    Måske har I allerede opdaget det, ellers her en lille trivia-info 🙂 Insta-profilen “one bouquet a day” som I nævner er skabt af Juliane som bor meget tæt på Danmark i SydSverige 🙂 Hun har bloggen http://www.notesfrombjorkasa.com/ der handler om hendes virke som “professional puppeteer and dollmaker”. Hendes blog fortæller om de dukker hun laver og processen omkring dem. Og ind i mellem en smule om hendes fantastiske Vintage-kjoler og livet omkring Björkåsa hvor hun bor.
    Tak for fint og inspirerende podcast 🙂

    • Jeg lagde godt mærke til det, da jeg skulle lave show-notes. Det er en af de ting der sker når man optager og ikke tager om. Men det er nok også grunden til at det er så relaterbart.
      /Johanne

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *