Back to top

Sommer i Danmark rimer på festival for rigtig mange af os – uanset om du er til camping på Roskilde Festival, cykler hjem til dig selv efter musikken på NorthSide, dyrker morgenyoga på Heartland eller foretrækker festivaller med debatter som Bloom og Folkemødet. Men hvordan kan man være bæredygtig på festival? Det handler dagens afsnit af Sustain Daily Podcast om.

Vi er på Bornholm, mens vi optager dette afsnit, nærmere bestemt på Folkemødet. Derfor er Ditte Rosenquist med i studiet – hende, Emma og Johanne var nemlig alle tre afsted for at repræsentere Sustain Daily på solskinsøen. Lyt med, når vi diskuterer, hvordan du kan gøre din festivaloplevelse lidt mere bæredygtig – lige fra planlægningen til hjemturen. Dagens episode indeholder masser af konkrete råd til dig, som planlægger en festivalferie til sommer.

Du kan høre om:

 • Hvad Sustain Daily laver på Folkemødet
 • Hvordan man kan sige nej tak til skrald på alle slags festivaller
 • Da Ditte blev omringet af skrald
 • Bæredygtige alternativer til dåseleverpostej (få flere idéer til vegansk festivalmad her)
 • Vigtigheden af tålmodighed og forberedelse
 • Alt det, du kan låne af andre
 • Emmas første festivaltelts triste skæbne
 • Hvordan du kan blive festivallækker uden at købe nyt tøj
 • Alt det gear, der bliver efterladt på festivalcampingen – og hvordan man sikrer sig, at teltet kan bruges igen næste år
 • Hvorfor det grundlæggende er bæredygtigt at holde ferie på festival

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

Author avatar

Sustain Daily

https://www.sustaindaily.dk
Sustain Daily er et webmagasin og bloggernetværk om bæredygtig livsstil. Vi arbejder på højtryk med at give dig den skarpeste information, de mest inspirerende historier og de bedste tips og tricks. Hvis du har idéer, kritik eller en invitation til noget, vi skal være med til, så send os en mail på kontakt@sustaindaily.dk

2 comments

 1. Sidsel

  Hej sustain daily!
  Tusind tak for en fed podcast, som jeg lige har binge-hørt hver dag til og fra arbejde siden jeg fandt den!
  Men hvad gør man så når man pludselig skal til at vente på nye afsnit?!
  Har I mon forslag til andre gode podcasts som kan udfylde ventetiden?
  Kh Sidsel

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *