Back to top

Sustain Daily Podcast: Findes det perfekte, bæredygtige liv?

Første episode af Sustain Daily podcast Sæson 5 er både for dig, der kender os i forvejen og for dig, der er kommet til for nylig. Med andre ord, så er dette en genopfriskning af hele idéen med Sustain Daily podcast og samtidig et portræt af værterne Emma Slebsager og Johanne Stenstrup, som bliver interviewet af Sustain Dailys content manager, Louise Thustrup. Du kan også høre mere om, hvad Sæson 5 af podcasten kommer til at handle om, og så lancerer vi en nyhed i podcasten, som vi har valgt at kalde  “Ugens Grønne Tip”.

Kom bag om podcasten og studieværterne i Sustain Daily Podcast. Emma og Johanne fortæller deres  personlige historier og bevæggrunde for at starte podcasten, hvad bæredygtighed betyder for dem, og hvad der udfordrer dem mest i forhold til at leve bæredygtigt. Sustain Daily podcast er til dig, der gerne vil være mere bevidst om, hvordan du kan gøre en bæredygtig forskel i din hverdag. Samtidig vil podcasten gerne give en stemme til dig, der er klimabekymret og har brug for inspiration og hjælp til de dilemmaer, der af og til opstår, når man vælger den bæredygtige vej.

Du kan også høre om:

  • Den officielle definition på bæredygtighed
  • At bæredygtighed i virkeligheden er et meget vidt begreb
  • Vores definition af begrebet bæredygtighed
  • Hvad der er vores største udfordring ved at leve bæredygtigt; for Johanne er det kost, der er den største udfordring. For Emma er det, at hun er nødt til at gå på kompromis med nogle af sine idéer om at leve bæredygtigt med et lille barn og en travl hverdag.
  • Hvad vi synes der er mest og mindst vigtigt at fokusere på i et bæredygtigt liv
  • Hvorfor vi ikke stræber efter det perfekte, bæredygtige liv
  • Hvorfor vi synes, at du skal starte med det, der er sjovest
  • Historien om, hvordan Sustain Daily startede

Nævnt i episoden:

Følg med & giv lyd

Du kan abonnere på Sustain Daily Podcast i den app, du normalt bruger til podcasts – eller lytte med lige her direkte i din browser:

 

Har du en kommentar til dagens episode? Et ønske til noget, vi skal tage op i et kommende afsnit? Ris, ros, nye perspektiver eller et kritisk input? Så skriv en kommentar i kommentarfeltet, find os på facebook eller instagram eller send en mail til kontakt@sustaindaily.dk. Vi bliver også mega glade, hvis du skriver en anmeldelse af podcasten eller giver os stjerner. Det hjælper os til at nå endnu længere ud med det grønne budskab.

 

 

Hvad er din største udfordring ved at leve bæredygtigt?

 

Post a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *